Megan Fox snimila je modnu kampanju za brend Boohoo, s kojim je surađivala i na novoj kolekciji koja danas stiže u prodaju. Odlazeći sa snimanja u Los Angelesu, ljepotica je snimljena u atraktivnom odjevnom izdanju kojim dominiraju plava minica i opasne štikle.

Galerija Megan Fox u minici brenda Boohoo i \'opasnim\' štiklama - 3 Megan Fox u minici brenda Boohoo i \'opasnim\' štiklama - 2 Megan Fox u minici brenda Boohoo i \'opasnim\' štiklama - 1 +0 Megan Fox u 'opasnim' štiklama

Ultra kratka minica plave boje ima mali raspor s lijeve strane te je nabrana i ukrašena dugom trakom. Mini suknju brenda Boohoo, s kojim surađuje, Megan Fox spojila je s crnim sandalama na visoku potpeticu s tankom trakicom koja drži stopalo i s vezanjem oko gležnja.

Takav model štikli izgleda vrlo atraktivno, no većina žena ipak ih izbjegava nositi jer nisu najstabilnije te je za hodanje u njima potrebna vještina.

Slika nije dostupna Megan Fox: "Labave" sandale koje se većina žena ne bi usudila nositi

Stajling stvoren za privlačenje pažnje prelijepa glumica finiširala je s crnim crop-topom s plavim printom, dugačkim crnim kaputom i torbicom zanimljivog dizajna u istoj boji kakve je i suknja.

Megan Fox u minici brenda Boohoo i \'opasnim\' štiklama - 1 Megan Fox u minici brenda Boohoo i 'opasnim' štiklama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju