Bez obzira na to jeste li pravi majstor u kuhinji i uvijek birate samo vrhunsko ili početnik koji traži najpraktičnija rješenja, ovaj će fini začinski maslac sve vaše mesne zalogaje pretvoriti u prave mesne finese!

Radi se o jedinstvenom proizvodu koji je vaš idealan saveznik za pripremu mesnih delikatesa. Odlikuju ga fina kremasta tekstura te prepoznatljiva aromatičnost koju mu daju birani začini i začinsko bilje, osmišljena kako bi vaše zalogaje obogatila punoćom okusa. U potpunosti je prirodan i ne sadrži pojačivače okusa niti konzervanse.

Komadić začinskog maslaca koji se lagano topi na vrućem, tek ispečenom komadu mesa ili začinski sastojak savršene marinade koji će meso učiniti savršeno mekim… Kakvi god vaši kulinarski planovi bili, Meggle maslac sa začinskim biljem u njih će se savršeno uklopiti i učiniti ih još slasnijim.

Svaki ljubitelj mesa poželjet će probati aromatičan ribeye steak na grillu, koji će dodatkom začinskog maslaca postati još bolji. Dok se odrezak peče, premazujte ga grančicom ružmarina umočenom u otopljeni Meggle začinski maslac. A za završnicu, malo začinskog maslaca na ispečenom ribeye steaku detalj je koji će mu dati pravi gurmanski 'touch'! Ako ste ogladnili već od same pomisli, predlažemo da pogledate naš video recept uz koji ćete ovaj recept lako pripremiti.

No, priča o ovom začinskom maslacu ne mora biti ograničena samo na meso. Jer osim što je jedan od praktičnih dodataka za pripremu mesa, vaše će kulinarske zahtjeve jednako dobro ispuniti i uz krumpir, povrće, tjesteninu i druge specijalitete, uz pečena jela kao i ona koja se pripremaju kuhanjem.

Za koju god priliku ili vrstu jela ga koristili, ono po čemu ćete prepoznati da se radi baš o Meggle začinskom maslacu jest okus i miris konačnog rezultata. Slasno, sočno, puno okusa i aroma: Meggle začinski maslac stvoren je kako bi vaše najobičnije zalogaje pretvorio u najodličnija jela!
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju