Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa nastavljaju svoju prvu međunarodnu turneju u sklopu koje su prvo doputovali u Australiju, a posjetit će i Novi Zeland, Fidži i Tongu.

Galerija Meghan Markle Meghan u haljini brenda Dion Lee Meghan je dobila ogrlicu napravljenu od tjestenine +4 Ruke pune poklona nakon druženja s građanima

Nakon Sydneyja i gradića Dubbo, na red je došao Melbourne. Bračni par krenuo je u posjet vladinoj rezidenciji u tom gradu, a uoči druženja odlučili su pozdraviti okupljene građane koji su ih dočekali s oduševljenjem.

Meghan je tom prigodom dobila mnogo poklona, a posebno se istaknuo jedan uistinu unikatan modni dodatak.

Naime, maleni Australac Gavin odlučio je napraviti ogrlicu za vojvotkinju, a izradio ju je od – tjestenine. Komadiće suhe tjestenine obojio je u zlatno i nanizao ih na običnu vrpcu.

Ogrlicu je naposljetku uspio predati vojvotkinji, koja ju je bez oklijevanja iste sekunde stavila oko vrata, zahvalila Gavinu i nastavila pozdravljati građane.

Mnogi članovi kraljevskih obitelji na njezinu bi mjestu vjerojatno odmah proslijedili ogrlicu osobnim asistentima, ali spontana i skromna Meghan odlučila je njome ukrasiti svoju odjevnu kombinaciju sastavljenu od haljine australskog brenda Dion Lee, balonera Martina Granta i štikli Manola Blahnika.

Pogledajte i zagrljaj koji je Meghan Markle dobila, a o kojem bruji cijeli svijet.

Meghan je dobila ogrlicu napravljenu od tjestenine Meghan je dobila ogrlicu napravljenu od tjestenine (Foto: Getty Images)


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju