Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa prisustvovali su primanju pod nazivom „Your Commonwealth“ koje se održalo u londonskoj kraljevskoj palači Marlborough, sjedištu Tajništva Commonwealtha.

Galerija

Susreli su se s Glavnom tajnicom zajednice i delegatima iz Vijeća mladih Commonwealtha koji su proteklih dana imali prilike sudjelovati na brojnim leadership radionicama.

Ne možemo dočekati trenutak kada ćemo vas vidjeti u akciji u vašim zemljama i naučiti više o tome to radite kako biste poboljšali Commonwealth i svijet, kazao im je princ Harry u pozdravnom govoru.

Meghan i Harry na primanju u palači Marlborough
Meghan i Harry na primanju u palači Marlborough (Foto: Getty Images)

Meghan i Harry također su se družili s predstavnicima zemalja koje će ove jeseni posjetiti u sklopu kraljevskih turneja.

Njima se sigurno vesele i modni kritičari koji znaju da će i vojvotkinja od Sussexa, baš kao što to rade ostale članice kraljevskih obitelji, za put spakirati veliki broj odjevnih kombinacija.

Meghan je nosila haljinu Brandona Maxwella, salonke Manoloa Blahnika i naušnice Adine Reyter
Meghan je nosila haljinu Brandona Maxwella, salonke Manoloa Blahnika i naušnice Adine Reyter (Foto: Getty Images/Brandon Maxwell/Manolo Blahnik/Adina Reyter)

Sve one koji su joj zamjerali nedostatak boja u javnim izdanjima pokazanim nakon vjenčanja, sada su sigurno odahnuli. Naime, Meghan je na primanje došla jarko žutoj haljini dizajnera Brandona Maxwella iz kolekcije za proljeće/ljeto 2018. godine koja je savršeno pristajala njezinoj puti. Nemoguće je ne primijetiti razliku u njezinim kombinacijama prije i poslije vjenčanja, ali s ovom haljinom definitivno je unijela malo živosti u svoj novi stil odijevanja.

Haljinu je kombinirala sa bež salonkama Manoloa Blahnika i decentnim, jedva primjetnim naušnicama brenda Adina Reyter koje je već nosila tijekom posjeta Birminghamu.

Ankete

(7065) Jesu li kritičari u pravu, treba li Meghan nositi više življih boja?

rezultati povratak glasova610
rezultati

Otkako se udala, Meghan je na javnim događanjima najviše nosila odjeću u svijetlim bež nijansama
Otkako se udala, Meghan je na javnim događanjima najviše nosila odjeću u svijetlim bež nijansama (Foto: Getty Images)