Nakon nekoliko službenih pojavljivanja u društvu ostalih članova kraljevske obitelji, Meghan Markle odradila je i prvu "solo" dužnost.

Galerija Meghan Markle Meghan na otvaranju izložbe u haljini modne kuće Givenchy Meghan na izložbi +2 Torbica modne kuće Givenchy

Vojvotkinja od Sussexa otvorila je izložbu pod nazivom "Oceania", postavljenu u Kraljevskoj akademiji umjetnosti u Londonu. To je prva velika izložba umjetničkih djela i artefakta s područja Oceanije koja se održava u Ujedinjenom Kraljevstvu i na njoj će biti prikazano više od 200 izložaka iz javnih kolekcija diljem svijeta, a pripreme za izložbu trajale su čak pet godina.

Meghan na otvaranju izložbe u haljini modne kuće Givenchy Meghan na otvaranju izložbe u haljini modne kuće Givenchy (Foto: Getty Images)

Sasvim očekivano, oči javnosti bile su uprte u lijepu vojvotkinju, a njezinu pojavljivanju posebno su se veselili modni kritičari iščekujući što će to Meghan odjenuti za prvu samostalnu službenu dužnost.

Nije ih razočarala odabravši vrlo elegantnu haljinu modne kuće Givenchy, koja je bila zadužena i za izradu njezine vjenčanice. Crnu haljinu midi kroja s baršunastim detaljima i prozirnim rukavima vojvotkinja je u struku stegnula remenom.

Meghan u haljini modne kuće Givenchy s visokim prorezom Meghan u haljini modne kuće Givenchy s visokim prorezom (Foto: Guliver/CoverImages)

S obzirom na to da haljina ima poprilično visok prednji prorez, Meghan si nije mogla dopustiti ni trenutak nepažnje kako bi spriječila potencijalnu modnu nezgodu, ali pokazala je da vješto kontrolira odvažan prorez te ni u jednom trenutku nije pokazala previše.

I ovaj put posegnula je za omiljenim štiklama – modelu brenda Aquazzura koji je već nosila u raznim prigodama. Od modnih dodataka odlučila se za malu torbicu modne kuće Givenchy i decentne naušnice brenda Birks.

Torbica modne kuće Givenchy Torbica modne kuće Givenchy (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju