Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa stigli su na zatvaranje igara Invictus koje su se ove godine održavale u Australiji.

Galerija Meghan Markle na zatvaranju Invictus igara Meghan i Harry na zatvaranju Invictus igara Štikle brenda Aquazzura +1 Meghan Markle u zelenoj haljini i vrtoglavim salonkama (Foto: Getty Images)

Ceremonija zatvaranja kruna je njihove prve međunarodne službene turneje u sklopu koje su, osim Australije, do sada posjetili Fiji i Tongu, a na samom kraju turneje uputit će se u Novi Zeland.

Invictus igre pokrenuo je princ Harry prije četiri godine, a na prošlogodišnjem otvaranju u Torontu svijetu je prvi put predstavio ljubav svog života - Meghan Markle. Tada nitko nije ni slutio da će Meghan uskoro postati njegova supruga.

Meghan Markle u zelenoj haljini i vrtoglavim salonkama (Foto: Getty Images) Meghan Markle u zelenoj haljini i vrtoglavim salonkama (Foto: Getty Images) (Foto: Getty Images)

Na ovogodišnjem zatvaranju vojvotkinja od Sussexa održala je kratak govor tijekom kojeg je uputila poseban pozdrav svim sportašima koji sudjeluju na igrama i kazala kako joj je čast biti u njihovom društvu.

Odjevena u jednostavnu zelenu haljinu Antonija Berardija, buduća mama naprosto je blistala. Pokazala je i da bez obzira na blaženo stanje još uvijek voli nositi odvažne cipele s vrlo visokom potpeticom.

Ovaj put odabrala je bež salonke brenda Aquazzura s tankom potpeticom od čak 10.5 centimetara. Model pod nazivom "Casablanca" prodaje se po cijeni od 595 eura, a zahvaljujući dodatku oko gležnja koji vizualno podsjećaju na okove, naoko lagana salonka ipak je sigurnija za hod.

Štikle brenda Aquazzura Štikle brenda Aquazzura (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju