Nakon objave zaruka princa Harryja i Meghan Markle britanska javnost s radošću je iščekivala njihovo prvo zajedničko službeno putovanje

Galerija Meghan Markle Princ Harry i Meghan u Nottinghamu Damsko izdanje Meghan Markle na prvoj službenoj dužnosti +1 Meghan i Harry Nekoliko dana nakon objave zaruka, princ Harry i Meghan Markle uputili su se na prvo zajedničko službeno putovanje.

Par je otišao u Nottingham gdje će, između ostalog, sudjelovati na humanitarnom sajmu zaklade Terrence Higgins.

Modni stručnjaci pretpostavili su da će Meghan poprilično uozbiljiti svoj stil odijevanja nakon objave zaruka, a sudeći po kombinaciji koju je odjenula za prvu kraljevsku dužnost – bili su u pravu. Stigla je u Nottingham odjevena u dugačku sivkastu suknju, tamnu dolčevitu, plavi kaput brenda Mackage i popularne čizme širokih sara, a od modnih dodataka imala je samo ručnu torbicu brenda Strathberry.

Ova damska i pomalo "konzervativna" kombinacija sjajno je pristajala lijepoj 36-godišnjakinji. Pogledajte kakve je sve odjevne kombinacije Meghan nosila prije veze s princem Harryjem.
Damsko izdanje Meghan Markle na prvoj službenoj dužnosti Damsko izdanje Meghan Markle na prvoj službenoj dužnosti (Foto: Guliver/CoverImages)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju