Vojvotkinja od Sussexa prošli tjedan sudjelovala je online summitu neprofitne američke stranice 19th posvećene osnaživanju žena.

Galerija Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 5 Meghan Markle Meghan Markle u haljini brenda Banana Republic +5 Vojvotkinja u hlačama brenda Jigsaw i košulji dizajnerice Moshe Nonoo

Stranica je ime dobila po 19. amandmanu američkog Ustava koji je ženama dao pravo glasa. Želimo biti izvor vijesti i informacija za sve žene, s naglaskom na one koje su nedovoljno zastupljene u američkim medijima, piše u njihovom proglasu.

U sklopu summita razgovarali su s mnogim utjecajnim ženama u SAD-u, uključujući novu kandidatkinju za potpredsjednicu Kamalu Harris, Melindu Gates, Hilary Clinton i Meryl Streep. Meghan je tijekom video-intervjua razgovarala o raznim temama, poput važnosti izlaska na izbore koji će se uskoro održati u SAD-u.

Nakon intervjua, svi su se raspisali o njezinim stavovima izrečenim u razgovoru, ali i o njezinom stajlingu. Osim znatno duže kose i nove frizure, nekima je za oko zapeo njezin narančasti svileni top s kojim je, po mišljenju mnogih, sakrila trudnički trbuščić.

Slika nije dostupna Meghan Markle: "Neprimjereni" top za 149 kuna koji i dalje izaziva velik interes

Slika nije dostupna Nasamarila sve: Košulja Meghan Markle koja je otkrila pravo stanje veze s Harryjem

Strani mediji već nekoliko mjeseci bruje o navodnoj novoj trudnoći lijepe 39-godišnjakinje, a činjenica da se rijetko pojavljuje u javnosti samo potpiruje te glasine.

Međutim, njezin dolazak na događanje u organizaciji udruge "Baby2Baby" sve ih je utišao. Meghan i Harry pridružili su se timu udruge kako bi siromašnoj djeci uoči početka nove školske godine donirali razne školske potrepštine, odjeću i hranu.

Vojvotkinja je pred osnovnu školu Know u Los Angelesu stigla u vrlo jednostavnoj i ležernoj odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od kratkih hlačica u koje je utaknula bijelu košulju dugih rukava i tenisicama brenda Adidas. Naznaka trudničkog trbuščića o kojem Amerikanci pišu mjesecima nije bilo.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju