Vojvotkinja Meghan Markle nikad ne propušta priliku da podrži svoju prijateljicu Serenu Williams. To je napravila i ovaj vikend kada je otputovala u New York kako bi tenisačicu bodrila u finalu US Opena.

Galerija

Za odlazak na tribine vojvotkinja od Sussexa odabrala je ležernu i udobnu kombinaciju koja je savršen odabir za prijelazno razdoblje, tijekom kojeg je najbolja opcija slojevito odijevanje.

Ukoliko ovih dana i sami muku mučite s kombinacijama koje su idealne za odlazak ljeta i dolazak jeseni i temperature koje se drastično mijenjaju tijekom dana, Meghan Markle može vam poslužiti kao inspiracija.

Vojvotkinja je, naime, odjenula košulju-haljinu od jeansa s pojasom oko struka, koju je uparila s dugim džemperom u sivoj boji. Cijeli izgled upotpunila je avijatičarskim sunčanim naočalama, valovima u kosi i blagim make-upom.

Za haljinu koju je nosila vojvotkinja zaslužan je brend J.Crew i prodavala se po cijeni od 118 dolara (784,78 kn), ali je trenutno rasprodana. Međutim, haljine od jeansa nalaze se u ponudi mnogih trgovina, a u našoj galeriji izdvojili smo nekoliko modela.

Lijepa vojvotkinja odjenula je jean haljinu i dugi džemper
Lijepa vojvotkinja odjenula je jean haljinu i dugi džemper (Foto: Getty Images)

Pogledajte i seedam modela cipela koje svaka žena treba imati u ormaru:

Klasika! Sedam modela cipela koje svaka žena treba imati u ormaru