Vojvotkinja Meghan Markle nikad ne propušta priliku da podrži svoju prijateljicu Serenu Williams. To je napravila i ovaj vikend kada je otputovala u New York kako bi tenisačicu bodrila u finalu US Opena.

Galerija Meghan Markle bodrila je prijateljicu u finalu US Opena Lijepa vojvotkinja odjenula je jean haljinu i dugi džemper Meghan Markle na finalu US Opena +3 Reserved, 299,99 kn

Za odlazak na tribine vojvotkinja od Sussexa odabrala je ležernu i udobnu kombinaciju koja je savršen odabir za prijelazno razdoblje, tijekom kojeg je najbolja opcija slojevito odijevanje.

Ukoliko ovih dana i sami muku mučite s kombinacijama koje su idealne za odlazak ljeta i dolazak jeseni i temperature koje se drastično mijenjaju tijekom dana, Meghan Markle može vam poslužiti kao inspiracija.

Princ Harry i Meghan Markle Kratko, ali dovoljno: Dirljiva poruka princa Harryja supruzi za rođendan

Meghan Markle Nekad i sad: Odijeva li se Meghan Markle bolje ili lošije otkako je u kraljevskoj obitelji?

Vojvotkinja je, naime, odjenula košulju-haljinu od jeansa s pojasom oko struka, koju je uparila s dugim džemperom u sivoj boji. Cijeli izgled upotpunila je avijatičarskim sunčanim naočalama, valovima u kosi i blagim make-upom.

Za haljinu koju je nosila vojvotkinja zaslužan je brend J.Crew i prodavala se po cijeni od 118 dolara (784,78 kn), ali je trenutno rasprodana. Međutim, haljine od jeansa nalaze se u ponudi mnogih trgovina, a u našoj galeriji izdvojili smo nekoliko modela.

Lijepa vojvotkinja odjenula je jean haljinu i dugi džemper Lijepa vojvotkinja odjenula je jean haljinu i dugi džemper (Foto: Getty Images)

Pogledajte i seedam modela cipela koje svaka žena treba imati u ormaru:

Klasika! Sedam modela cipela koje svaka žena treba imati u ormaru Mango, 249 kuna Zara, 299 kuna Bershka, 229 kuna +4 Fabio Rusconi (Karla), 1490 kuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju