Sasvim očekivano, zaokret u stilu Meghan Markle dogodio se ubrzo nakon vijesti da je lijepa američka glumica u vezi s princem Harryjem.

Galerija Meghan Markle Meghan Markle - 7 Meghan Markle - 2 +7 Meghan nekad i sad

Tijekom prvog službenog zajedničkog javnog pojavljivanja para u rujnu 2017. godine, Meghan je nosila poderane traperice skinny kroja. Upravo je taj odjevni komad potom gotovo iščeznuo iz njezine garderobe.

Meghan Markle - 1 Meghan u skinny trapericama tijekom prvog službenog javnog pojavljivanja s Harryjem (Foto: Getty Images/Guliver/CoverImages)

Nedavno smo je na teniskom turniru u Wimbledonu prvi put nakon gotovo dvije godine vidjeli u klasičnim plavim trapericama.

Jasno je da žena s njezinom titulom jednostavno mora svoje odijevanje prilagoditi poziciji na kojoj se nalazi, ali mnogi modni stručnjaci smatraju kako je u tom procesu prilagodbe Meghan zapravo izgubila svoj stil.

Meghan Markle - 2 Meghan nekad i sad. Umjesto eksperimentiranja s krojevima, vojvotkinja danas bira komade čistih linija (Foto: Getty Images/Guliver/CoverImages)

Da visok položaj zapravo ne mora utjecati na stil, najbolje pokazuje primjer španjolske kraljice Letizije, koja se godinama nalazi na vrhu popisa najbolje odjevenih članica kraljevskih obitelji.

Kraljica Letizia Haljina koja dokazuje da je Letizia stvarno najbolje odjevena članica kraljevskih obitelji

Letizia nikad nije neprimjereno odjevena, po potrebi je ležerna ili pak vrhunski elegantna, a istovremeno bira odjevne komade koji joj maksimalno laskaju.

Meghan Markle - 10 Vojvotkinja često odabere krojeve koji joj ne laskaju (Foto: Getty Images/Guliver/CoverImages)

S druge strane, Meghan Markle u želji da bude primjerena i da udovolji svim kritičarima često odabere odjeću krivog kroja koji joj nimalo ne laska.

Still Meghan Markle danas je...

glasova:

Nekad je voljela eksperimentirati s krojevima, a sada uglavnom bira odjeću čistih linija i uglavnom bježi od upečatljivih uzoraka. To što je i kratku odjeću izbacila iz ormara nimalo ne iznenađuje, ali mnogi joj zamjeraju da je ipak malo previše "postarala" svoju garderobu.

Meghan Markle - 9 Novije kombinacije vojvotkinje koje su kritičari pohvalili (Foto: Getty Images/Guliver/CoverImages)

Ona stara Meghan koja je obožavala modernije komade pojavi se tek povremeno i zabljesne u odjevnim kombinacijama koje se potom odmah rasprodaju.

Stilsko područje na kojem baš nikad ne zakaže jest ono ležerno. Baš kao i nekad, vojvotkinja se u jednostavnim odijelima spojenim s klasičnim salonkama osjeća vrlo ugodno i neopterećeno, a to je dodatni razlog zbog kojeg upravo u tim izdanjima izgleda sjajno.

Meghan Markle - 3 Meghan nekad i sad (Foto: Getty Images/Guliver/CoverImages)

POGLEDAJTE KOJE SANDALE VOLE I MEGHAN I CATHERINE:

Catherine Middleton: Sandale koje je šogorica Meghan "ukrala" iz ormara vojvotkinje Catherine Middleton Catherine obožava nositi ove espadrile Espadrile brenda Castaner +4 Espadrile brenda Castaner

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju