Meghan Markle i princ Harry bili su dio velikog 24-satnog globalnog festivala Global Citizen Live održanog u New Yorku. Njujorški 'Wokestock' održao se u Central Parku kao dio kampanje Recovery Plan for the World koja se bavi COVID-om 19, zaustavljanjem gladi, omogućavanjem školovanja za sve, zaštitom planeta, borbom protiv siromaštva i unaprjeđivanjem jednakosti za sve.

Na festivalu Global Citizen Live nastupili su i brojni izvođači, Jennifer Lopez, Coldplay, BTS, Elton John, Billie Eilish, Kylie Minogue, Ed Sheeran i drugi, što nastupima uživo, što snimljenim nastupima iz drugih dijelova svijeta. Festival su otvorili Meghan Markle i princ Harry govorom o ravnopravnosti kada je riječ o cijepljenju i važnosti isporuke cjepiva u siromašnije zemlje.

Za pojavljivanje na pozornici Meghan Markle odjenula je bijelu haljinu mini kroja modne kuće Valentino. Haljina ima kratke rukave te je ukrašena cvjetnim aplikacijama i perlicama, a zahvaljujući ravnom kroju uspješno kamuflira trbuščić, dok istovremeno maksimalno ističe noge.

Slika nije dostupna Maksimalno primjerena: Meghan Markle u kombinaciji koju žene nose kad se ne žele isticati

Elegantnu haljinicu čija je cijena 4500 američkih dolara (28.800 kuna) Meghan je kombinirala uz klasične crne salonke i naušnice draguljarske kuće Cartier od 16.500 dolara (105.600 kuna).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju