Svaki detalj vjenčanog stajlinga Meghan Markle bio je pažljivo izabran i minuciozno isplaniran pa tako i manikura mladenke. Zanimljivo je da je vojvotkinja od Sussexa nokte uljepšala nijansom laka koju najviše voli i kraljica Elizabeta.

Galerija Meghan Markle za vjenčanje je izabrala vrlo nježnu nijansu laka za nokte - 5 Meghan Markle za vjenčanje je izabrala vrlo nježnu nijansu laka za nokte - 3 Meghan Markle za vjenčanje je izabrala vrlo nježnu nijansu laka za nokte - 1 +1 Meghan Markle za vjenčanje je izabrala vrlo nježnu nijansu laka za nokte Za kraljevsko vjenčanje Meghan Markle izabrala je izrazito nježno ružičastu nijansu laka za nokte zvanu Ballet Slippers (baletne papučice) brenda Essie. Upravo je ova decentna nijansa čest izbor mladenki za dan vjenčanja, a žene je vole i zato što pristaje baš svima.

Za kraljevsko vjenčanje Meghan Markle izabrala je izrazito nježno ružičastu nijansu laka za nokte zvanu Ballet Slippers (baletne papučice) brenda Essie

Meghan se pridržavala protokola kada je birala manikuru za vjenčanje. Od pripadnika kraljevske obitelji očekuje se da imaju uvijek uredne, čiste i uređene nokte. Dozvoljeno je nokte uljepšati decentnim bojama, baš kakvu je Meghan Markle izabrala za svoj veliki dan. Njezinim izborom sigurno je bila zadovoljna i kraljica Elizabeta, naročito zbog toga što nijansu Ballet Slippers i sama često nosi te joj je jedna od najdražih boja laka za nokte.

Da podsjetimo, Meghanina šogorica Catherine Middleton na svom je vjenčanju s princem Williamom 2011. godine nosila je nijansu laka za nokte Allure, također brenda Essie.

Pogledajte i drugu vjenčanicu Meghan Markle koja je pokazala profinjenu eleganciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju