Američka glumica Meghan Markle u svibnju 2018. godine udat će se za britanskog princa Harryja. Nakon udaje dobit će titulu vojvotkinje zbog koje će morati usvojiti i drugačiji stil odijevanja

Galerija Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 7 Meghan Markle - 1 +5 Meghan Markle - 2 Udaja za princa mnogim ženama zvuči kao san, ali ulazak u kraljevsku obitelj sa sobom nosi puno promjena.

Među najuočljivijima je ona stilska koja dolazi uz određenu titulu. Tako npr. sve žene iz britanske kraljevske obitelji koje nose titulu princeza ili vojvotkinja moraju itekako paziti na svoj stil odijevanja te se odreći nekih odjevnih komada koje većina uopće ne bi ni opisala kao problematične ili previše provokativne.

Novi stil odijevanja morat će usvojiti i 36-godišnja američka glumica Meghan Markle koja će u svibnju 2018. godine postati supruga princa Harryja i nakon udaje dobiti titulu vojvotkinje.
Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Foto: Getty Images
U nastavku pogledajte koje odjevne komade prije toga mora izbaciti iz ormara jer se u njima više neće smjeti pojavljivati u javnosti, a zatim provjerite koju je "zabranjenu" odjeću Catherine Middleton nosila prije zaruka za princa Williama.

1. Minice. Previše kratke suknje koje otkrivaju noge i stavljaju ih u prvi plan Meghan mora zaboraviti.
Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 1 (Foto: Guliver/CoverImages/Profimedia/Getty Images)
2. (Pre)kratke haljine. Baš kao i suknje, haljine članica kraljevske obitelji moraju biti primjerene dužine.
Meghan Markle - 7 Meghan Markle - 7 Foto: Guliver/CoverImages/Profimedia/Getty Images
3. Odjevni komadi s vrlo dubokim prorezom. Dekolte uvijek mora biti pristojan pa za odjevne komade s dubokim prorezom više nema mjesta u ormaru lijepe glumice.
Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 2 (Foto: Guliver/CoverImages/Profimedia/Getty Images)
4. Kratke hlače. U privatnim trenucima i prigodama poput odmora kada se nalazi daleko od očiju javnosti Meghan može nositi kratke hlače, ali u javnim prigodama one su zabranjene.
Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 3 Foto: Guliver/CoverImages/Profimedia/Getty Images
5. Majice i haljine otvorenih leđa. U obzir dolaze samo decentni prorezi koji ne otkrivaju previše kože.
Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 5 (Foto: Guliver/CoverImages/Profimedia/Getty Images)
6. Haljine potpuno golih ramena. Članice kraljevskih obitelji dugo se na službenim događanjima nisu smjele pojavljivati u odjeći koja ogoljuje njihove ruke ili ramena. To pravilo s vremenom se promijenilo, ali njihove haljine i dalje moraju barem malo pokrivati ramena dok modeli koji ih potpuno otkrivaju nisu poželjni.
Meghan Markle - 6 Meghan Markle - 6 (Foto: Guliver/CoverImages/Profimedia/Getty Images)
7. Odjeća koja otkriva trbuh. Za buduću vojvotkinju crop top je strogo zabranjen.
Meghan Markle - 8 Meghan Markle - 8 Foto: Guliver/CoverImages/Profimedia/Getty Images

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju