Kako se vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja bliži, tako doznajemo nove detalje koji će obilježiti taj dan. Jedna je od novosti ta da će mladenka nositi isti detalj koji je na svom vjenčanju nosila mladoženjina majka, princeza Diana

Galerija Meghan Markle Za princezu Dianu 'Tijara Spencer' imala je posebno značenje jer je pripadala njezinoj obitelji - 4 Za princezu Dianu 'Tijara Spencer' imala je posebno značenje jer je pripadala njezinoj obitelji - 3 +1 Za princezu Dianu 'Tijara Spencer' imala je posebno značenje jer je pripadala njezinoj obitelji Tijara koju je princeza Diana nosila na dan svoga vjenčanja i u brojnim drugim formalnim prigodama, a koja je u vlasništvu njezine obitelji, nije nošena u javnosti otkad ju je Diana nosila posljednji put. No čini se da će slavnu tijaru nakon dugo vremena svijet ponovno vidjeti 19. svibnja, na dan vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja.

'Tijara Spencer' imala je vrlo posebno značenje za princezu Dianu pa će se mnogi složiti da Meghan Markle nije mogla izabrati bolji detalj s kojim će Diani odati čast na svom vjenčanju

Sve su glasnija šaputanja da će "Tijaru Spencer", što je djevojačko prezime princeze Diane, Meghan nositi na dan kada postane Harryjeva supruga. Ova informacija krenula je od stručnjaka iz britanske tvrtke Debrett koja se bavi podučavanjem lijepog ponašanja u visokom društvu, a zajedno s lancem trgovina odjećom Bicester Village tvrtka je izdala vodič za vjenčanja Modern British Wedding.

Kraljevske mladenke tijekom prošlog stoljeća nosile su predivne tijare i one često predstavljaju nešto posuđeno. Kraljica Elizabeta nosila je tijaru Fringe izrađenu od ogrlice koju je njezinoj baki, kraljici Mary darovala kraljica Viktorija. Elizabeta je pak tijaru posudila svojoj kćeri, princezi Anni kada se udavala za Marka Phillipsa, dodali su iz tvrtke Debrett.

"Tijara Spencer" imala je vrlo posebno značenje za princezu Dianu, pa će se mnogi složiti da Meghan Markle nije mogla izabrati bolji detalj kojim će odati čast majci svoga budućeg supruga i uz koji će njezina vjenčanica izgledati još posebnije. Tijara je izrađena u obliku raskošnog cvjetnog uzorka od dijamanata i srebra te na sredini ima srce, simbol ljubavi.

I Catherine Middleton nosila je tijaru "Lover's Knot" koja je također pripadala princezi Diani, a dobila ju je na poklon od kraljice Elizabete II. kada se udala za princa Charlesa. Catherine je čast pokojnoj princezi u nekoliko prilika odala i sličnim odabirom odjeće, u što se možete uvjeriti u fotogaleriji. Pročitajte i svadbeni običaj koji će Meghan Markle prekršiti s dobrim razlogom.
Za princezu Dianu 'Tijara Spencer' imala je posebno značenje jer je pripadala njezinoj obitelji - 4 Za princezu Dianu 'Tijara Spencer' imala je posebno značenje jer je pripadala njezinoj obitelji Foto: Guliver/Cover Images

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju