Vjenčanje Meghan Markle i princa održat će se 19. svibnja u dvorcu Windsor. Mnogi očekuju kako ceremonija neće biti tradicionalna, a sudeći prema prvim detaljima koji su dospjeli u medije - izgleda da su u pravu

Galerija Meghan Markle i princ Harry Meghan s majkom Doris koja će je voditi do oltara na vjenčanju Doris Ragland +6 Meghan s princem Harryjem Već sad je jasno da će vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja biti vjenčanje godine. Mladi par užurbano se priprema za ceremoniju koja će se održati u dvorcu Windsor.

Meghan i Harry izgovorit će sudbonosno da 19. svibnja u kapelici svetog Jurja koja se nalazi u sklopu dvorca, a do oltara će 36-godišnju ljepoticu dovesti - majka.

Iako stari običaj nalaže da mladenku do oltara vodi otac, upravo je to prva svadbena tradicija koju će Meghan prekršiti s dobrim razlogom. Njezina majka Doria Ragland razvela se od njezina oca Thomasa Marklea 1988. godine.
Prvo službeno fotografiranje Harryja i Meghan nakon objave zaruka Prvo službeno fotografiranje Harryja i Meghan nakon objave zaruka (Foto: Getty Images)
Meghan je tada imala sedam godina i nastavila je živjeti sama s majkom, zbog čega su razvile posebno blizak odnos. Sad već bivša glumica često je u intervjuima napominjala da joj je majka uzor, a svoju ljubav prema njoj odlučila je iskazati i kršenjem svadbene tradicije.
Meghan s majkom Doris koja će je voditi do oltara na vjenčanju Meghan s majkom Doris koja će je voditi do oltara na vjenčanju (Foto: Getty Images)
Ne bi to bilo ništa neobično da je u pitanju neko drugo vjenčanje, ali s obzirom na to da se radi o ceremoniji kraljevskog vjenčanja koje obično slijedi tradiciju i u najsitnijim detaljima, može se zaključiti kako će Harry i njegova buduća supruga promijeniti lice i naličje moderne britanske monarhije.

Kada je u pitanju vjenčanje, oboje žele sve odraditi po svom. Imaju na umu tradiciju i starije članove kraljevske obitelji, ali naposljetku, to je njihov dan i važno je što oni žele. Vjenčanje će imati nekoliko nekonvencionalnih iznenađenja. Ne očekujte kraljevsko vjenčanje po pravilima. Žele u sve uključiti svoje prijatelje i obitelj. Harry nikada nije bio slijedi pravila. On i Meghan oboje su neovisni individualci. Njihova romansa je osvježavajuće moderna i to je nešto zbog čega su svi u Kensigtonskoj palači uzbuđeni, kazao je izvor za Vanity Fair.

Saznajte zašto mladenke nose veo na vjenčanju i zašto muškarac mora kleknuti kada prosi svoju buduću ženu.

Sviđa li vam se ideja modernog kraljevskog vjenčanja?

glasova:

Meghan Markle - 5 Zaručnički portret princa Harryja i Meghan (Foto: Profimedia.hr)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju