Vijest da Meghan Markle i princ Harry čekaju drugo dijete na Valentinovo je obišla svijet. Supružnici su trudnoću obznanili crno-bijelom fotografijom koju je snimio njihov prijatelj, fotograf Misan Harriman u, kako se pretpostavlja, vrtu njihova doma. Idiličan prizor upotpunila je i trudnička haljina koju Meghan nosi na fotografiji.

Možemo potvrditi da će Archie postati stariji brat. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa presretni su zbog dolaska drugog djeteta, objavio je glasnogovornik para. Vijest o novoj bebi u obitelji oduševila je i kraljicu i ostatak kraljevske obitelji.

Datum na koji su objavili vijest o trudnoći vrlo je poseban, ali ne zato što je bilo Valentinovo, već zbog toga što je princeza Diana 13. veljače 1983. objavila da čeka drugo dijete, princa Harryja, što znači da je idući dan, 14. veljače ta vijest bila na naslovnicama svih novina.

Slika nije dostupna Kako će se beba zvati? Dva imena favoriti za prinovu Meghan Markle i princa Harryja

Slika nije dostupna Stiže prinova: Princ Harry i Meghan očekuju drugo dijete

A posebno značenje ima i haljina u kojoj je Meghan Markle otkrila da je trudna. Na fotografiji nosi maksi haljinu krem boje koju je dizajnirala Carolina Herrera, a sada je poznato da je ta haljina bila sašivena za Meghan dok je bila trudna s Archiejem, koji će u svibnju navršiti dvije godine. Odjenuvši haljinu za fotografiranje povodom druge trudnoće, vojvotkinja je i svoje prvo dijete učinila djelom tog posebnog trenutka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju