Od vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja prošlo je više od četiri mjeseca, ali i dalje se otkrivaju nepoznati detalji vezani za taj veliki dan. Jedan takav skriveni detalj vezan je za Meghaninu vjenčanicu, a nalazio se s unutrašnje strane suknje.

Galerija Meghan Markle i princ Harry vjenčali su se 19. svibnja 2018. godine Ceremonija vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja - 4 Princ Harry i Meghan Markle vjenčanjem su dobili titule vojvode i vojvotkinje od Susexa +2 Ceremonija vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja

Kao i Catherine Middleton na svom vjenčanju 2011. godine, i Meghan Markle s unutrašnje strane svoje vjenčanice imala je ušivenu plavu vrpcu koja je pripadala princezi Diani, kao posebnu posvetu majci njezina supruga, princa Harryja. Međutim, vojvotkinja od Sussexa otišla je i korak dalje od svoje šogorice te je vjenčanici dodala još jednu, vrlo romantičnu sitnicu.

Meghan Markle je s unutarnje strane suknje vjenčanice imala ušiven komadić haljine koju je nosila na prvi spoj s princem Harryjem



U teaseru novog dokumentarnog filma o britanskoj kraljevskoj obitelji "Queen of the World" Meghan je otkrila da je s unutarnje strane suknje vjenčanice imala ušiven komadić haljine koju je nosila na prvi spoj s princem Harryjem. Kako je ta haljina bila plava, Meghan je na taj način nosila i nešto plavo, što je običaj među mladenkama.

Meghan Markle i princ Harry još prije otkrili su da je njihov prvi susret bio spoj na slijepo.

Bio sam predivno iznenađen kada sam ušao u sobu i ugledao nju. Pomislio sam 'OK, morat ću ostaviti dobar dojam', priznao je princ Harry. Pogledajte i kako je izgledala prva vjenčanica Meghan Markle.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju