Princ Harry i Meghan Markle posjetili su britanski grad Chichester. To je samo mali dio njihove turneje po okrugu Sussex.

Galerija Meghan Markle Meghan i Harry u Sussexu Meghan i Harry u Sussexu +0 Meghan u kožnatoj suknji modne kuće Hugo Boss  

Nakon vjenčanja 19. svibnja kraljica Elizabeta II. dodijelila je Harryju i Meghan titulu vojvode i vojvotkinje od Sussexa, a građani tog okruga jedva su dočekali prvi posjet mladog bračnog para.

Prva postaja turneje bilo je otvaranje 35 milijuna funti vrijednog Inženjerskog i digitalnog tehnološkog parka u sklopu sveučilišta u Chichesteru.

Lijepa Meghan oduševila je mnoge svojom modernom odjevnom kombinacijom u kojoj se posebno istaknula suknja.

Meghan u kožnatoj suknji modne kuće Hugo Boss Meghan u kožnatoj suknji modne kuće Hugo Boss (Foto: Getty Images)

Zeleni kožnati model "pencil" kroja modne kuće Hugo Boss sjajno joj je pristajao, a uz njega je odjenula košulju u istoj boji te bež kaput modne kuće Armani. Kako bi sve ostalo u istim tonovima, tu je i zelena torbica Gabriele Hearst te bež salonke Gianvita Rossija.

Zanimljivo je kako se Catherine Middleton još nikada u javnosti nije pojavila u kožnatoj suknji. Možda je Meghan inspiraciju za svoje novo izdanje pronašla u ormaru kraljice Letizije, koja obožava nositi kožnate odjevne komade iako je to donedavno bilo nezamislivo za članice kraljevskih obitelji.

Meghan i Harry u Sussexu Meghan i Harry u Sussexu (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju