U sklopu svoje afričke turneje Meghan Markle posjetila je i Sveučilište u Johannesburgu.

Galerija Meghan Markle Vojvotkinja u haljini brenda Banana Republic Meghan Markle u haljini brenda Banana Republic +3 Prsluk brenda Max Mara

Vojvotkinja od Sussexa u siječnju 2019. godine postala je pokroviteljica Udruženja sveučilišta Commonwealtha, a njihov važan dio je i ovo sveučilište u najvećem gradu Južnoafričke Republike.

Meghan Markle u haljini brenda Banana Republic Meghan Markle u haljini brenda Banana Republic (Foto: Getty Images)

Meghan je tijekom posjeta razgovarala s profesorima i studentima, a objavila je i dobitnike stipendija koje tradicionalno dodjeljuje Udruženje.

Lijepa vojvotkinja stigla je na sveučilište u vrlo jednostavnoj odjevnoj kombinaciji. Nosila je takozvanu baloner-haljinu modnog brenda Banana Republic u bež boji, a kombinirala ju je s klasičnim salonkama Stuarta Weitzmana u sličnoj nijansi.

Prsluk brenda Max Mara Prsluk brenda Max Mara (Foto: Farfetch)

Ova haljina izgledom neodoljivo podsjeća na prsluke koji su posljednjih sezona vrlo popularni, a uz nekoliko poteza i sama se može pretvoriti u prsluk. Dovoljno je s nje odstraniti remen kojim se haljina steže u struku i eventualno je raskopčati i dobili smo još jedan odjevni komad nosiv npr. uz traperice ili kožnate hlače, ali i suknje i haljine.

Prsluci su vrlo popularni posljednjih sezona Prsluci su vrlo popularni posljednjih sezona (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju