Iako se više ne viđa često u kraljevskim krugovima, vojvotkinja od Sussexa i dalje privlači pažnju svojim modnim odabirima. Nastavlja nositi elegantne dizajnerske komade koji se vrlo lako međusobno kombiniraju.

Galerija Meghan Markle u balerinkama Aquazzura na Beverly Hillsu - 1 Meghan Markle u balerinkama Aquazzura na Beverly Hillsu - 2 Meghan Markle u balerinkama Aquazzura na Beverly Hillsu - 3 +0 Balerinke Fenix brenda Aquazzura

Meghan Markle uhvaćena je objektivom fotografa u prestižnom talijanskom restoranu Cipriani na Beverly Hillsu u Sjedinjenim Američkim Državama s Clare Waight Keller koja je dizajnirala njezinu vjenčanu haljinu 2018. godine.

Meghan Markle u balerinkama Aquazzura na Beverly Hillsu - 3 Vojvotkinja od Sussexa u jednostavnoj i udobnoj kombinaciji na Beverly Hillsu (Foto: Profimedia)

Za ručak s prijateljicom Meghan Markle je odabrala vrlo jednostavnu i udobnu kombinaciju sastavljenu od crne dolčevite brenda Bleusalt i hlača odgovarajuće boje s remenom i širokim nogavicama s potpisom Ulle Johnson – američke dizajnerice srpskih korijena.

Modno crnilo razigrala je Max Marinim kaputom od kašmira u boji duhana, ali i cipelama. Izdanje je, naime, nadopunila s plavim balerinkama Fenix luksuznog brenda Aquazzura sa sjedištem u Firenzi iza kojeg stoji kolumbijski dizajner Edgardo Osorio.

Balerinke Fenix brenda Aquazzura Balerinke Fenix brenda Aquazzura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Sandale imaju zašiljeni vrh, napravljene su od baršuna, a ukrašene su majušnom zlatnom potpeticom i postraničnim izrezanim detaljima u obliku suza koje će uvijek privući pažnju.

Meghan Markle kombinaciju je zaokružila s baršunastom torbicom Cesta Collectivea i sunčanim naočalama iz Givenchyja.

Meghan Markle u balerinkama Aquazzura na Beverly Hillsu - 2 Meghan Markle u balerinkama brenda Aquazzura (Foto: Profimedia)

Meghan Markle: Drugo lice najpopularnijeg kaputa - sviđa li vam se odmak od klasike? Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u Vancouveru Meghan Markle u kaputu brenda Sentaler Meghan Markle u Vancouveru +3 Kaput brenda Sentaler

Meghan Markle u haljini koja se nosi kad nikoga ne želite zasjeniti Meghan Markle u haljini brenda Proenza Schouler Meghan Markle na događanju Power of Women u haljini brenda Proenza Schouler Salonke Aquazzura +2 Torba Proenza Schouler

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju