Meghan Markle i princ Harry posljednjih nekoliko dana boravili su u Njemačkoj, gdje se održavalo natjecanje Invictus Games. Igre su završile dodjelom medalja finalistima u plivačkom natjecanju, koje su sportašima uručili Meghan i Harry u Düsseldorfu.

Galerija Meghan Markle u ženstvenim štiklama brenda Aquazzura - 5 Meghan Markle u ženstvenim štiklama brenda Aquazzura - 1 Meghan Markle u ženstvenim štiklama brenda Aquazzura - 7 +4 Meghan Markle u bež kombinaciji na natjecanju Invictus Games u Njemačkoj

Za dodjelu medalja Meghan Markle izabrala je vrlo profinjenu odjevnu kombinaciju neutralnih bež tonova. Nosila je fine hlače s visokim strukom i laganim naborima te nogavicama koje sežu do iznad gležnja, upotpunjene širim remenom sa zlatnom kopčom. 

Meghan Markle u ženstvenim štiklama brenda Aquazzura - 4 Meghan Markle u bež kombinaciji na natjecanju Invictus Games u Njemačkoj (Foto: Profimedia)

Riječ je o svilenim hlačama brenda Cuyana, koji potpisuje i Meghanin lagani baloner u istom tonu kakvog su i hlače. Elegantne hlače, koje se čine kao odličan odabir za poslovne prilike, spojila je s običnom bijelom majicom sitne rebraste strukture.

Meghan Markle u ženstvenim štiklama brenda Aquazzura - 3 Meghan Markle nosi bež salonke brenda Aquazzura (Foto: Profimedia)

Nešto tamnije nijanse bež boje bile su Meghanine cipele, prekrasne štikle brenda Aquazzura, model nazvan Purist, koje su jedne od njezinih najomiljenijih jer ih je već nosila u više prilika. Salonke besprijekornog, vrlo klasičnog dizajna na špic imaju tanku potpeticu od 10,5 centimetara te su izrađene od fine, glatke kože. Potplat je ukrašen zgodnim detaljem u obliku zlatnog ananasa, zaštitnim znakom tog talijanskog brenda luksuzne obuće.

Meghan Markle nosi svilene hlače i baloner američkog brenda Cuyana Meghan Markle nosi svilene hlače i baloner američkog brenda Cuyana (Foto: cuyana.com)

Salonke se smatraju najženstvenijim cipelama, a model koji nosi Meghan Markle svakako to potvrđuje. Stajling za završetak natjecanja Invictus Games Markle je upotpunila malim zlatnim naušnicama brenda Lavin Gold.

Meghan Markle u ženstvenim štiklama brenda Aquazzura - 1 Meghan Markle i princ Harry na natjecanju Invictus Games u Njemačkoj (Foto: Profimedia)

Meghan Markle u sandalama koje su posebno efektne sa stražnje strane Meghan Markle u Chanelovim balerinkama Meghan Markle u Chanelovim balerinkama Meghan Markle u Chanelovim balerinkama +4 Meghan Markle u Chanelovim balerinkama

Stvar je u boji: Štikle iz centra Zagreba koje u trenu podignu kombinaciju i proljepšaju noge Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 5 Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 6 Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 3 +2 Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju