Meghan Markle fotografirana je nedaleko od svoga doma u Montecitu u Kaliforniji, gdje živi sa suprugom princem Harryjem i njihovo dvoje djece, četverogodišnjim sinom Archijem i dvogodišnjom kćeri Lilibet.

Galerija Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 5 Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 2 Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 3 +5 Meghan Markle nosi balerinke s 'kapicom' modne kuće Chanel

Bio je to prvi put da je bivša britanska vojvotkinja viđena u javnosti nakon što su ona i Harry raskinuli ugovor vrijedan 20 milijuna dolara s platformom Spotify, na kojoj je Meghan vodila svoj podcast Archetypes.

Meghan Markle iz svog doma u Montecitu izašla je u jednostavnoj, minimalističkoj odjevnoj kombinaciji sačinjenoj od crne majice s rukavima tri četvrt dužine, crnih skinny traperica i crnih balerinki modne kuće Chanel. Meghan nosi model balerinki koje na vrhu imaju kapicu od lakirane kože te su ukrašene mašnicom.

Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 3 Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama (Foto: Profimedia)

U travnju prošle godine Meghan je nosila isti model balerinki, samo u kombinaciji bež i crne boje. Elegantne Chanelove balerinke vrlo se lijepo kombiniraju uz obične traperice, kao i uz ljetne haljine, a upravo ih kapica na vrhu čini zanimljivima i drugačijima od sličnih modela obuće.

Meghan Markle u Chanelovim balerinkama 2022. godine Meghan Markle u Chanelovim balerinkama 2022. godine (Foto: Profimedia)

U ruci je nosila bijelu majicu s tankim plavim prugama, koju je onda i odjenula preko crne majice te tako malo razvedrila potpuno crni outfit. Crna je i veća torba koju je odabrala, model Peekaboo ISeeU modne kuće Fendi, čija je cijena oko 4940 eura.

Meghan Markle: "Zaključane" štikle i prepravljena haljina za fantastično izdanje Meghan Markle u zlatnoj haljini Johanne Ortiz Haljina Johanne Ortiz Haljina Johanne Ortiz +4 Štikle Toma Forda

Meghan Markle: Cipele ravnog đona koje vizualno produžuju noge Meghan Markle Meghan voli nositi natikače modne kuće Valentino Meghan Markle u elegantnoj crnoj kombinaciji s Valentinovim natikačama +2 Valentino Garavani Roman Stud Flat natikače

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju