Princ Harry i američka glumica Meghan Markle objavili su zaruke i najavili da će se vjenčati na proljeće 2018. godine

Galerija Princ Harry i Meghan Markle Štikle 'Matilde' talijanskog brend Aquazzura Haljina 'Lachi' brenda PAROSH 480 eura +1 Prvo službeno fotografiranje Harryja i Meghan nakon objave zaruka Dan nakon objave zaruka princa Harryja i Meghan Markle, modni stručnjaci analiziraju odjevnu kombinaciju u kojoj se lijepa 36-godišnjakinja prvi put službeno pojavila pred fotografima sa svojim budućim suprugom.

Glumica američkog državljanstva godinama živi u Torontu u kojem je snimala seriju "Suits" zahvaljujući kojoj se proslavila diljem svijeta.
Prvo službeno fotografiranje Harryja i Meghan nakon objave zaruka Prvo službeno fotografiranje Harryja i Meghan nakon objave zaruka (Foto: Getty Images)
Tamo je zavoljela i kanadske modne dizajnere, pa je u privatnim i poslovnim prigodama često možemo vidjeti u odjevnim komadima s njihovim potpisom.

Tako je i za objavu zaruka odabrala kaput kanadskog brenda Line ispod kojeg je nosila zelenu haljinu talijanske modne kuće PAROSH. Kada su u pitanju cipele, povjerenje je također dala Talijanima.
Haljina 'Lachi' brenda PAROSH 480 eura Haljina 'Lachi' brenda PAROSH 480 eura Foto: PAROSH
Za razliku od buduće šogorice Catherine Middleton koja se na svojoj objavi zaruka pojavila u novim cipelama, Meghan je iz ormara izvadila stare štikle talijanskog brenda Aquazzura koje je u rujnu prošle godine nosila na summitu "One Young World" u Ottawi.

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Štikle pod nazivom "Matilde" od brušene kože imaju potpeticu od 10,5 cm i savršeno su se uklopile u ovo elegantno modno izdanje buduće vojvotkinje.
Štikle 'Matilde' talijanskog brend Aquazzura Štikle 'Matilde' talijanskog brend Aquazzura Foto: Aquazzura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju