Američki predsjednik Donald Trump pred Kongresom je održao govor o stanju nacije, a na Capitol Hill dopratile su ga supruga i kći.

Galerija Melania i Ivanka Trump I Ivanka i Melania odabrale su crne odjevne kombinacije Melania Trump +0 Ivanka Trump u elegantnom kostimu

Kako i doliči vrlo ozbiljnoj prigodi poput ove, Melania Trump i Ivanka Trump odjenule su vrlo neupadljive kombinacije sastavljene od odjevnih komada "vječne" crne boje.

I Ivanka i Melania odabrale su crne odjevne kombinacije I Ivanka i Melania odabrale su crne odjevne kombinacije (Foto: AFP)

Američka prva dama igrala je na sigurno s odabirom takozvanog kaputa-haljine klasičnog damskog kroja u crnoj boji s istaknutim srebrnim gumbima. U kombinaciji s jednostavnim crnim salonkama, ovo je bila kombinacija kojoj se jednostavno nema što prigovoriti.

Ivanka Trump u elegantnom kostimu Ivanka Trump u elegantnom kostimu (Foto: AFP)

Ljubiteljima modernijh krojeva možda će se više svidjeti Ivankino izdanje. Ona je nosila dvodijelni kostim sastavljen od sakoa i uske suknje s crvenom bočnom prugom, a ukrasila ga je predimenzioniranim "lakiranim" remenom.

Tko je odabrao bolju kombinaciju?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju