Melania Trump 26. travnja ispuhat će 47 svjećica na rođendanskoj torti. Iskoristili smo ovu prigodu i prisjetili se nekih neočekivanih izdanja prve dame SAD-a koje su podigle brojne obrve


Modni stil Melanije Trump doživio je sofisticiranu transformaciju otkako je postala prva dama Sjedinjenih Američkih Država. U ormaru bivše slovenske misice nalaze se elegantne haljine i kostimi s potpisom Michaela Korsa, Ralpha Laurena i drugih poznatih dizajnera.

Odvažne haljine dubokog dekoltea zamijenila je modelima koje naglašavaju njezine ženstvene adute na decentan način. No nije se odrekla svoje velike strasti – štikli iznimno visokih potpetica s potpisom Jimmyja Chooa ili Christiana Louboutina.

Modne kritičare iznenadila je prvim „službenim“ pojavljivanjem u funkciji Prve dame na inauguraciji u Washingtonu kada je plijenila pažnju u nježnom kostimu plave boje i odgovarajućim kožnatim rukavicama.

Suptilna modna transformacija

Mnoge obrve podigla je i odabirom mini haljine s potpisom Givenchyja koje je sparila s jednostavnim balerinkama tijekom neformalnog susreta sa suprugom u Floridi. Riječ je o izdanju u kojima se prve dame SAD-a rijetko kad viđaju, ali koji je Melania iznijela sa stilom.

Zaintrigirala je javnost i šljokicama na kostimu Michela Korsa kojeg je nosila tijekom prvog govora američkog predsjednika Donalda Trumpa pred američkim Kongresom.

Melania Trump je pokazala da je prava profesionalka u nošenju štikli na zaleđenom travnjaku ispred Bijele kuće, dok je bez ikakvih problema održavala ravnotežu u modelu Anouk  visokim 12 centimetara.

Mnoge je iznenadila i kada se dva dana zaredom pojavila u istoj Valentinovoj haljini te tako pokazala svoju štednu stranu.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neočekivana izdanja prve dame SAD-a.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju