Otkako je postala Prva dama SAD-a, modne kombinacije Melanije Trump analiziraju se do najsitnijih detalja. Čak su i najveći kritičari priznali da je svojim stilom već nadmašila mnoge prethodnice

Minimalizam i luksuz – tako bi se u dvije riječi najbolje mogao sažeti modni stil američke Prve dame. Mnogi su se pitali može li Melania Trump odijevanjem konkurirati svojim legendarnim prethodnicama poput Jacqueline Kennedy.

Međutim, svojim pojavljivanjima dokazala je da nimalo ne zaostaje za njima, a stručnjaci smatraju da je u modnom smislu odavno nadmašila Michelle Obamu. U nastavku saznajte u čemu je tajna njezinog stila.

1. Nepogrešive crno-bijele kombinacije

U većini prigoda Melania je vjerna neutralnim bojama, a kada želi igrati na sigurno odlučuje se za crno-bijele kombinacije s kojima jednostavno ne može pogriješiti. Kombiniranjem crnih i bijelih odjevnih komada uvijek dobiva vrlo sofisticirani look.

2. Upečatljivi dodaci i cipele

Od jednog modnog dodatka gotovo se ne odvaja. U pitanju je – remen. Često iznenadi „statement“ modelima poput masivnog zlatnog remena koji je nosila tijekom posjeta Saudijskoj Arabiji. Kada želi malo začiniti odjevne kombinacije, bira i cipele s upečatljivim uzorkom.

3. Elegantni kostimi

Ako ste mislili da je vrijeme kostima prošlo, prevarili ste se. Popularizirala ih je upravo nova američka Prva dama koja pokazuje da nisu nimalo dosadni, a žena u njima izgleda elegantno.

4. Kaput-haljina

Ovaj odjevni komad do sada je najčešće bio rezerviran za pripadnice kraljevskih obitelji. Catherine Middleton obožava ih nositi, a u svoju garderobu uvela ih je i Melania. Rezultat su fantastična modna izdanja za koja i najveći modni kritičari imaju samo riječi hvale.

5. Upečatljive boje umjesto uzoraka

Prva dama ne bježi od uzoraka, ali kada su u pitanju visoko-političke prigode službenih posjeta ili summita ipak će radije odabrati odjevne komade u upečatljivoj boji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju