Prva dama SAD-a Melania Trump i njezin suprug Donald Trump ugostili su izraelskog premijera Benjamina Netanyahua u Bijeloj kući

Galerija Melania Trump Melania i Donald Trump ugostili su izraelskog premijera i njegovu suprugu u Bijeloj kući Sara Netanyahu, Benjamin Netanyahu, Donald Trump i Melania Trump +3 Melania Trump Izraelski premijer Benjamin Netanyahu i njegova supruga Sara doputovali su u SAD po službenoj dužnosti. Melania Trump i Donald Trump ugostili su ih u Bijeloj kući, a prve dame odmjerile su snage u modnom dvoboju.
Melania i Donald Trump ugostili su izraelskog premijera i njegovu suprugu u Bijeloj kući Melania i Donald Trump ugostili su izraelskog premijera i njegovu suprugu u Bijeloj kući Foto: Getty Images
Obje su za susret odabrale odjevne kombinacije u svjetloplavoj boji. Sara Netanyahu nosila je vrlo jednostavnu haljinu ravnog kroja koju je spojila sa štiklama bež nijanse. Melania je pak nosila svjetloplavi kaput vezan u struku koji nije skidala tijekom susreta, pa nije poznato koje je sve odjevne komade imala na sebi.
Melania i Donald Trump ugostili su izraelskog premijera i njegovu suprugu u Bijeloj kući Melania i Donald Trump ugostili su izraelskog premijera i njegovu suprugu u Bijeloj kući Foto: Getty Images
Međutim, oni vjerojatno ne bi ni došli do izražaja pored fantastičnih štikli Christiana Louboutina. Model pod nazivom "So Kate" ima potpeticu od 12 centimetara i savršeno se uklopio uz kaput prve dame.

Modni znalci u načelu su protiv jednobojnih kombinacija od glave do pete i smatraju kako svako izdanje treba razigrati različitim nijansama. Tako, na primjer, Anna Wintour ne odobrava nošenje crne boje od glave do pete.

Melania je svojim primjerom pokazala da takve kombinacije ipak mogu sjajno izgledati, a modne znalce "prevarila" je odabirom štikli metalik finiša koje zbog zanimljive teksture ipak vizualno odskaču od kaputa gotovo identične boje.
Štikle Christiana Louboutina Štikle Christiana Louboutina Foto: Getty Images


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju