Melania Trump bila je mamac za poglede na izborni dan u Floridi te je primila mnoštvo komplimenata za jednostavno, ali iznimno elegantno izdanje.

Galerija

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država iskoristila je svoje pravo te se uputila u Morton and Barbara Mandel Recreation Center u Palm Beachu kako bi glasala za svojeg favorita u predsjedničkoj utrci između vlastitog supruga i aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa te demokratskog kandidata Joea Bidena.

Melania Trump prepustila se prekrasnom sunčanom vremenu i ugodnih 25 Celzijevih stupnjeva u Palm Beachu pa je za izborni dan odjenula ljetnu svilenu haljinu bez rukava koja je je dopirala do pola lista.

So Kate štikle Christiana Loubutina, 4800 kn
So Kate štikle Christiana Loubutina, 4800 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Točnije, atraktivna 50-godišnjakinja odabrala je Guccijev model s uzorkom lanaca u boji kože te s plisiranom suknjom koja joj je vizualno stanjila struk te istaknula vitku figuru.

Izdanje je podigla nude modelom štikli So Kate omiljenog joj dizajnera Christiana Louboutina s vrtoglavom potpeticom od 12 centimetara koje vizualno produžuju noge, ali i cijelu figuru.

Modnu kombinaciju zaokružila je elegantnom Hermesovom torbicom u boji kože, a oči je zaklonila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Melania Trump - 3
Ujednačeno i elegantno izdanje Melaniej Trump u nude nijansama (Foto: Afp)