Ljeto na sjeveru Europe u temperaturnom je smislu mnogo ugodnije nego u južnim dijelovima Starog Kontinenta. Temperature se usred ljeta spuste i na 10 Celzijevih stupnjeva.

Galerija Melania Trump - 2 Melania Trump - 3 Melania Trump - 1 +1 Melania Trump - 4
No ovoga ljeta to nije slučaj. Nordijske zemlje imaju vrlo toplo ljeto, a živa u termometru penje se i iznad 30 Celzijevih stupnjeva.

Upravo zato mnoge je iznenadio modni izbor Melanije Trump za službeni posjet Finskoj.

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država za susret s finskim predsjednikom Saulijem Niinistom te suprugom Jenni Haukio odabrala je žuti kaput brenda Gucci od vune ispod kojeg je nosila midi haljinu te cipele visokih potpetica u odgovarajućoj boji. Gucci kaput Žuti Gucci kaput prodaje se po cijeni od oko 22.000 kuna (Foto: www.farfetch.com)
Izbor strukiranog kaputa s remenom ne bi bio toliko čudan da temperatura zraka u Helsinkiju nije bila iznad 25 Celzijevih stupnjeva te da prva dama Finske pokraj Melanije nije nosila ljetnu mini haljinu kratkih rukava.

Ipak, modne kombinacije nisu bile u potpunom neskladu između dviju prvih dama. Uzorak na haljini Jenni Haukio bio je savršeno usklađen s remenom na kaputu Melanije Trump. Melania Trump - 3 Melania Trump s prvom damom Finske Foto: AFP

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju