Američka prva dama Melania Trump dopratila je supruga Donalda u sjedište UN-a gdje se predsjednik SAD-a prvi put obratio svjetskim vođama u sklopu zasjedanja Generalne skupštine

Iako je zbog odabira štikli tijekom posjeta poplavljenim područjima u Teksasu dobila kritike građana SAD-a, modni stručnjaci smatraju da se Melania Trump ipak zna sjajno odjenuti u skladu s prigodom.

Prva dama SAD-a dopratila je supruga u sjedište UN-a.

Tako je za posjet sjedištu UN-a u New Yorku kamo je dopratila supruga Donalda odabrala jednu vrlo ozbiljnu kombinaciju potpuno prigodnu za boravak u ozbiljnoj instituciji poput ove. Melania je nosila sofisticirano sivo odijelo ispod kojeg je odjenula jednostavnu crnu košulju, a ovo izdanje koje su mnogi prozvali "konzervativnim" sparila je s klasičnim crnim salonkama.

Upravo je žensko odijelo zaboravljeni adut iz ormara kojeg se ni ne sjetimo u situacijama kada ne znamo što bismo odjenule ili pak mislimo da nemamo ništa za odjenuti, iako nam je ormar prepun. Fantastično je za posao, možemo ga iskoristiti za večernji izlazak, a idealno je i za svečane prigode.

U galeriji pogledajte druga izdanja Melanije Trump.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju