Ljubiteljice visokih potpetica mogu se podijeliti na tri tima - zaklete ljubiteljice iglenih potpetica, obožavateljice blok potpetica i zagovornice obje varijante.

Galerija

Damama koje preferiraju iglene potpetice i nisu podlegle trendu blok varijanti definitivno se neće svidjeti nove gležnjače Melanije Trump.

Melania Trump u Nacionalnom parku Teton
Melania Trump u Nacionalnom parku Teton (Foto: Profimedia)

Prva dama SAD-a posjetila je Nacionalni park Teton u američkoj saveznoj državi Wyoming. Obišla je Istraživački centar Craig Thomas, a potom se na otvorenom družila s rendžerima i školarcima koju su je došli pozdraviti.

Melaniju smo navikli gledati u elegantnim kombinacijama, ali ovaj put pokazala je sjajno ležerno jesensko izdanje. Bež traperice i bijeli pulover prva dama kombinirala je s toplom pernatom jaknom, a na nogama je imala spomenute gležnjače.

Melania Trump
Melania Trump (Foto: Profimedia)

Umjesto vrtoglavih potpetica kakve inače bira, ovaj put odabrala je znatno stabilniju blok potpeticu umjerene visine koju bi odobrili i najstroži ortopedi.

Možda se neće svima svidjeti, ali jedno je sigurno - ovo je provjereno jedan od najudobnijih modela gležnjača s visokom potpeticom.

Udobne gležnjače Melanije Trump
Udobne gležnjače Melanije Trump (Foto: Profimedia)