Mala crna haljina je nezamjenjivi dio ženskog ormara jer savršeno pristaje za bilo koju priliku. Izvrstan je adut za odlazak na sve od poslovnog sastanka do koktel-zabave.

Galerija

Njenim čarima ne može odoljeti ni Melania Trump. Prva dama Sjedinjenih Američkih Država odabrala je crnu haljinu do koljena za svečano obilježavanje godišnjice terorističkog napada otetim putničkim zrakoplovima na Svjetski trgovinski centar u New Yorku i zgradu Pentagona u Virginiji.

Točnije, sa suprugom je prisustvovala svečanosti obilježavanja i prisjećanja 19. godišnjice od rušenja zrakoplova United Airlinesa na letu 93 u Shanksvilleau.

Malu crnu haljinu sparila je s ogrtačem dugih rukava u istoj boji koji je remenom stegnula u struku, a cijelo izdanje podigla je crnim štiklama iglenih potpetica. Melania Trump ljubiteljica je dizajnerskih cipela, a u njenoj impresivnoj kolekciji nalaze se modeli s potpisom Christiana Louboutina, Jimmyja Chooa i Manola Blahnika.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela crnih štikla koje će savršeno pristajati za bilo koju priliku.

Melania Trump - 3
Mala crna haljina i štikle iste boje su nepogrešiva modna kombinacija (Foto: Afp)