S pojavom prvih jesenskih kolekcija u ponudi modnih brendova sve je više haljina u tamnim bojama, a nijedna ponuda ne bi bila potpuna bez apsolutnog klasika ženskog ormara.

Galerija H&M, 188 kuna Pull & Bear, 99 kuna C&A, 112 kuna +23 Stradivarius, 149 kuna

Naravno, u pitanju je crna haljina, vječni odjevni komad stvoren za sve prigode.

Modele crnih haljina možemo pronaći i u ljetnim kolekcijama, ali u puno manjem obimu. Upravo zato ljubiteljice tog klasika s veseljem iščekuju hladnije mjesece jer znaju da će tada ponuda crnih modela biti znatno bogatija.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Je li ovo stvarno najbolja (i najudobnija) ljetna haljina?

Lijepa trudnica Franka Batelić nastupila je prije koncerta Rite Ore u Zadru - 3 Franka Batelić: Ljetna kombinacija koja konkurira i najudobnijim haljinama

Koncept male crne haljine, svestrane i prilagodljive svačijem ukusu i stilu, u modu je uvela cijenjena francuska modna dizajnerica Coco Chanel.

Nije dugo trebalo da žene prihvate ideju praktične haljine koja se može nositi u svim situacijama i tako je "rođen" model za sva vremena.

Ponuda crnih haljina u novim kolekcijama uistinu je raznovrsna. Tu su klasični dnevni poslovni modeli, ali i oni za ležernije prigode. Ne nedostaje ni glamuroznijih i elegantnijih modela za svečanije prigode.
Sve ih možete razgledati u našoj galeriji u kojoj vas čeka 25 modela novih crnih haljina.

Reserved, 249 kuna Reserved, 249 kuna (Foto: Reserved)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju