Melania Trump otputovala je u Sjevernu Karolinu u društvu Karen Pence, supruge američkog potpredsjednika SAD-a Mikea Pencea.

Galerija Melania Trump u školi Albritton Karen Pence i Melania Trump Melania Trump +2 Jak vjetar uništio je frizuru prve dame

Prva i druga dama SAD-a stigle su u ovu američku državu kako bi posjetile vojnu bazu Fort Bragg. Pritom su obišle i školu Albritton, koja se nalazi u toj bazi te su se družile s vojnicima i njihovim obiteljima.

Očekivano, u prvom planu bila je Melania, koja je u Sjevernu Karolinu stigla u jednostavnoj kombinaciji sastavljenoj od bež hlača klasičnog kroja, svjetlosive jakne i štikli sa životinjskim uzorkom.

Melania Trump Melania Trump (Foto: AFP)

Oni koji su je vidjeli tek u vojnoj bazi u njezinu stajlingu vjerojatno nisu primijetili nikakvu "manu", ali netom prije dolaska u Fort Bragg Melania je doživjela malu modnu nezgodu.

S obzirom na to da ju je u Sjevernoj Karolini dočekalo vrlo vjetrovito vrijeme, prva dama nije mogla izbjeći nevolje s kosom. Njezina frizura raspala se odmah nakon izlaska iz aviona zbog jakog naleta vjetra.

Karen Pence i Melania Trump Karen Pence i Melania Trump (Foto: AFP)

Ni najbolji frizeri uz pomoć najjačih sredstava za oblikovanje i učvršćivanje kose ne bi mogli spriječiti ovu nezgodu koja se mogla izbjeći samo drugačijim odabirom frizure poput npr. čvrste punđe umjesto raspuštene kose.

Međutim, Melania nije imala razloga za brigu jer su njezini stilisti popravili frizuru uoči druženja u bazi pa je prva dama naposljetku ipak izgledala besprijekorno.

Jak vjetar uništio je frizuru prve dame Jak vjetar uništio je frizuru prve dame (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju