Prva dama SAD-a vratila se svojim dužnostima nakon operacije bubrega kojoj je podvrgnuta u svibnju te je nakon susreta s kraljicom Letiziom organizirala još jedno važno primanje u Bijeloj kući.

Galerija Sastanak u Ovalnom uredu Melania Trump, Donald Trum, Abdullah II. i kraljica Rania Kraljica Rania i prva dama SAD-a u Bijeloj kući +1 Melania i Rania prvi su se put susrele u travnju 2017. godine Sada joj je u goste došla jordanska kraljica Rania u pratnji svojega supruga, kralja Abdullaha II.

Na prvi pogled činilo se kao da su se dvije dame dogovorile za službeni dress code prilikom posjeta. Naime, obje su se odlučile za odjevne komade u nježnim ružičastim nijansama koje sjajno pristaju njihovoj puti.
Kraljica Rania i prva dama SAD-a u Bijeloj kući Kraljica Rania i prva dama SAD-a u Bijeloj kući (Foto: Getty Images)
Rania je na sastanak u Ovalnom uredu došla odjevena u komplet sastavljen od širokih hlača ravnog kroja i decentne bluze brenda Adeam, a Melania je nosila haljinu modne kuće Proenza Schouler.

Kraljica Rania godinama se nalazi na većini popisa najbolje odjevenih žena na svijetu i odavno plijeni pažnju svojim stilom. Kada su se dvije dame prvi put susrele prošle godine, titulu pobjednice u modnom dvoboju prema mišljenju modnih znalaca odnijela je Melania u zelenoj haljini koju je za nju izradio Herve Pierre.
Melania i Rania prvi su se put susrele u travnju 2017. godine Melania i Rania prvi su se put susrele u travnju 2017. godine (Foto: Getty Images)
Ovaj put Rania se vratila u igru vrlo jednostavnim, ali elegantnim kompletom i još jednom sve podsjetila zašto nosi titulu stilske ikone.

Tko je odabrao bolju kombinaciju?

glasova:

Melania Trump, Donald Trum, Abdullah II. i kraljica Rania Melania Trump, Donald Trum, Abdullah II. i kraljica Rania (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju