Za posjet kandskog premijera Justina Trudeaua i njegove supruge Sophie Grégoire, prva dama SAD-a odlučila se za odmaknuti od haljina u kojima smo je u ovakvim prigodama navikli vidjeti

Melania Trump pojavila se jučer ispred Bijele kuće u izdanju u kojem je jako nalikovala suprugu Donaldu Trumpu.

Izdanje Melanije Trump bilo je prava suprotnost modnoj kombinaciji supruge kanadskoga premijera

Francuskog premijera Justina Trudeau i suprugu Sophie Grégoire srdačno je dočekala u sivom odijelu iz kolekcije Ralpha Laurena.

Modna ponavljačica Melania gotovo identičnu kombinaciju od istog dizajnera nosila je i prije mjeseca dana kada je bila pratnja suprugu tijekom njegova obraćanja u UN-u.

Izgleda kako se Prva dama SAD-a voli inspirirati muškom garderobom. Jer u odijelu je dočekala još mnoge, između ostalih i princa Harryja. No tada je nosila kreaciju Christiana Diora.

Modni novinari uspoređuju je s Diane Keaton u filmu Annie Hall, zbog klasičnog kroja i materijala od kojeg je odijelo izrađeno te jednostavne bijele košulje i razvezane svilene kravate. I izgledala je opasno dobro.

Izdanje Melanije Trump bilo je prava suprotnost modnoj kombinaciji supruge kanadskoga premijera. Sophie se odlučila za plavo-bijelu haljinu s mašnom i ljupke modne dodatke.

Više fotografija Melanije Trump u odijelu pogledajte u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju