Nakon proslave Danba nezavisnosti Melania i Donald Trump otišli su na odmor u njihovo golf odmaralište u New Jerseyju. Melania je za put odabrala ležernu odjevnu kombinaciju, a omiljene štikle zamijenila je tenisicama.

Galerija Melania Trump u skinny hlačama i tenisicama - 3 Melania Trump u skinny hlačama i tenisicama - 4 Melania Trump u skinny trapericama i tenisicama Adidas +3 Uz Adidasove tenisice Melania Trump nosi torbu Michaela Korsa  

Melania Trump i u ležernijem odjevnom izdanju izgleda besprijekorno što dokazuje i njezin outfit za odlazak na kratki odmor u New Jersey. Američka prva dama izabrala je skinny traperice u boji bjelokosti brenda JBrand uz koje je odjenula klasičnu bijelu košulju. Štikle, koje vrlo često nosi, ovoga puta je izostavila i odlučila se da udobne bijele tenisice sa žutim đonom marke Adidas.

Od modnih dodataka Melania je nosila prostranu tote torbu s potpisom Michaela Korsa i velike sunčane naočale s uzorkom kornjačevine modne kuće Saint Laurent.

Melania Trump na proslavi Dana nezavisnosti u Washingtonu Pokisla Melania Trump: Kad prvoj dami SAD-a ne smeta ni pokvarena frizura

Melania Trump "Vidi se iz svemira": Je li ovo najodvažnija kombinacija Melanije Trump?

Upravo su klasične Adidasove tenisice mnogim ženama omiljeni model tenisica i sudeći prema njihovoj popularnosti koja ne prolazi, nikada im neće dosaditi.

Melania Trump u skinny hlačama i tenisicama - 4 Melania Trump u skinny trapericama i tenisicama Adidas (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju