Melania i Donald Trump predvodili su proslavu Dana nezavisnosti u Washingtonu, koja je ove godine nosila naziv "Salute to America". Američkom predsjedničkom paru ni kiša koja je je pala za vrijeme svečanosti nije pokvarila zabavu i dobro raspoloženje.

Galerija Melania Trump na proslavi Dana nezavisnosti u Washingtonu Melania Trump na proslavi Dana nezavisnosti - 6 Melania Trump na proslavi Dana nezavisnosti - 3 +2 Melaniji Trump nije smetalo što joj je kiša pokvarila frizuru  

Za proslavu jednog od najvećih američkih praznika koji se slavi 4. srpnja Melania Trump odjenula je bijelu haljinu ukrašenu sa sedam tankih vodoravnih crta, kreaciju modne kuće Carolina Herrera koju je kombinirala uz lakirane štikle u žarkoj boji fuksije s potpisom Christiana Louboutina.

Tijekom proslave Dana nezavisnosti počela je padati kiša, no Melania i Donald Trump nisu se time zamarali

Ljetna haljina na desnom ramenu ima detalj u obliku velike mašne, a kroj koji je u gornjem dijelu uzak dok se donji lagano naborani dio lijepo širi u obliku slova A, savršeno je laskao vitkoj figuri prve dame SAD-a stavivši struk u prvi plan.

Melania Trump "Vidi se iz svemira": Je li ovo najodvažnija kombinacija Melanije Trump?

Melania Trump u odijelu Calvina Kleina - 3 Melania Trump: Odijelo zbog kojeg lako zaboravimo i predivne haljine prve dame

Tijekom proslave Dana nezavisnosti počela je padati kiša, no predsjednički par nije se time zamarao. Nastavili su slaviti bez kišobrana, a Melaniji nije smetalo ni to što joj je kiša pokvarila frizuru. Tako opuštenu američku prvu damu doista ne viđamo često.

Melania Trump na proslavi Dana nezavisnosti - 2 Melaniji Trump nije smetalo što joj je kiša pokvarila frizuru (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju