Američki predsjednik Donald Trump, prva dama SAD-a Melania Trump i druga dama SAD-a Karen Pence u Bijeloj kući ugostili su američke sportaše koji su sudjelovali na Svjetskim ljetnim igrama Specijalne olimpijade.

Galerija Melania Trump Karen Pence, Donald Trump i Melania Trump u Ovalnom uredu Bijele kuće Prva dama SAD-a u elegantnom odijelu +1 Karen Pence u jednostavnoj i udobnoj lanenoj ljetnoj haljini

Sa sportašima su se družili u Ovalnom uredu Bijele kuće i potom se fotografirali za uspomenu.
Iako je u pitanju bilo neformalno druženje, američka prva dama opet je posegnula za elegantnim odjevnim komadima u svom stilu.

Prva dama SAD-a u elegantnom odijelu Prva dama SAD-a u elegantnom odijelu (Foto: Profimedia)

Za razliku od Karen Pence, koja je u Ovalni ured došla u laganoj i udobnoj ljetnoj lanenoj haljini sive boje ispod koje je nosila bijelu majicu kratkih rukava, Melania je za ovu prigodu odabrala odijelo.

Sjajno krojene hlače i sako u crnoj boji upotpunila je jednostavnom bijelom košuljom i crnim salonkama.

Više mi se sviđa...

glasova:

Još je jednom pokazala da ova klasična kombinacija uistinu funkcionira u svim prigodama u kojima želimo decentan stajling s daškom svevremenske elegancije.

Karen Pence u jednostavnoj i udobnoj lanenoj ljetnoj haljini Karen Pence u jednostavnoj i udobnoj lanenoj ljetnoj haljini (Foto: AFP)

POGLEDAJTE I:

Melania Trump: Tenisice koje mnogim ženama neće nikada dosaditi Melania Trump u skinny hlačama i tenisicama - 3 Melania Trump u skinny hlačama i tenisicama - 4 Melania Trump u skinny trapericama i tenisicama Adidas +3 Melania Trump u skinny hlačama i tenisicama - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju