Prva dama SAD-a Melania Trump bila je domaćica tradicionalne uskrsne zabave koja se svake godine održava u dvorištu Bijele kuće

Bijela kuća svake godine održava uskrsnu zabavu tijekom koje se održavaju brojne zabavne tematske igre, uključujući i lov na uskršnja jaja.

Domaćini 139. tradicionalne zabave bili su američki predsjednik Donald Trump i Prva dama SAD-a Melania Trump. Opuštena Melania družila se s okupljenim posjetiteljima Bijele kuće i prisutnoj djeci čitala knjigu.

Njezine odjevne kombinacije uvijek su predmet znatiželje i kritika. Tako ju je američka javnost nedavno "ukorila" zbog vrlo decentnih šljokica na elegantnom kostimu. Ponekad se čini da ništa što Prva dama odjene ne može proći bez loših komentara, ali ovaj put igrala je na sigurno i teško da će bilo koji kritičar pronaći manu promišljenom izdanju.

Imajući na umu prigodu, Melania se odlučila za haljinu konzervativnog kroja koju je dizajnirao Herve Pierre. Strukirani blijedo-ružičasti model uklopio se u pastelnu uskršnju paletu boja. S obzirom na to da se većini vremena morala kretati po travnjaku Bijele kuće, pametno je odabrala balerinke umjesto štikli koje bi sigurno nespretno zapinjale u travi. Ovako je Prva dama izgledala besprijekorno u svojoj ziheraškoj uskrsnoj kombinaciji i bez problema odrađivala svoje obaveze.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju