Prva dama SAD-a Melania Trump i njezin suprug Donald Trump posjetili su zajednicu Venezuelaca na Floridi koja se okupila na skupu potpore Juanu Guaidu, samoproglašenom predsjedniku Venezuele.

Galerija Melania Trump Haljina Gabriele Hearst sa skrivenim dodatkom koji do izražaja dolazi prilikom kretanja Melania Trump na skupu potpore Juanu Guaidu +0 Melania u haljini dizajnerice Gabriele Hearst

Melania je održala i kratki govor u kojem je iskazala potporu narodu Venezuele na čemu su joj okupljeni građani zahvalili gromoglasnim pljeskom. Kao i uvijek, prva dama izgledala je besprijekorno. Pritom je pokazala kako u ozbiljnoj prigodi ostati primjereno odjeven te istodobno izbjeći zamku "dosadnog" stajlinga.

Prva dama nosila je zanimljivu haljinu dizajnerice urugvajskog podrijetla Gabriele Hearst. Model pod nazivom Jane na prvi pogled izgleda kao klasična ženstvena midi haljina cvjetnog uzorka, ali zapravo nas zavarava jer se prilikom kretanja falde na donjem dijelu haljine šire i otkrivaju skriveni dio s upečatljivim crno-bijelim uzorkom.

Sudar cvjetnih i geometrijskih motiva je neočekivan, ali također i dobrodošao. Daje potpuno novu dimenziju naoko "običnom" modelu haljine u kojem se ne isplati mirno stajati jer tada ovo interesantno dizajnersko rješenje jednostavno ne dolazi do izražaja.

Haljina Gabriele Hearst sa skrivenim dodatkom koji do izražaja dolazi prilikom kretanja Haljina Gabriele Hearst sa skrivenim dodatkom koji do izražaja dolazi prilikom kretanja (Foto: Gabriela Hearst/Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju