Melania Trump i njen suprug Donald Trump posjetili su Pearl Harbor na Havajima gdje su odali počast američkim vojnicima i mornarima poginulima u japanskom bombardiranju 7. prosinca 1941. godine. Za tu prigodu prva dama nosila je bijelu haljinu koja je maksimalno istaknula njen uski struk

Prije nego što su se uputili na 12-dnevnu turneju po Aziji, Melania Trump i njen suprug, američki predsjednik Donald Trump kratko su se zaustavili u luci Pearl Harbor na Havajima i posjetili memorijalni centar USS Arizona za američke vojnike i mornare poginule u japanskom bombardiranju 7. prosinca 1941. godine.

Elegantnu haljinu Melania Trump je upotpunila tankim crnim remenom pomoću kojeg je 47-godišnja prva dama maksimalno istaknula uski struk

Za tu prigodu Melania je izabrala vrlo elegantnu bijelu haljinu s decentnim dekolteom i lepršavog donjeg dijela. Kreaciju je upotpunila tankim crnim remenom pomoću kojeg je 47-godišnja prva dama maksimalno istaknula uski struk.

Remen je danas pomalo zapostavljen modni dodatak koji se može nositi na razne načina i pomoći nam da na sebi istaknemo upravo ono što želimo, ali često ga se ne sjetimo nositi. Od najtanjih do najdebljih, s najmanjim do najvećim kopčama, izrađeni od raznih materijala i uzoraka, remeni su itekako koristan modni dodatak koji uvijek dobro dođe u garderobi.

Ženstvenu haljinu Melania Trump kombinirala je uz vječne salonke sitnog crno-bijelog uzorka. Pogledajte i kako ove "štikle nad štiklama" nosi naša odvjetnica Jadranka Sloković.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju