Melania i Donald Trump proveli su dan u Parizu. Prvu damu SAD-a i američkog predsjednika ugostili su Brigitte i Emmanuel Macron

Melania Trump i njezin suprug Donald Trump uputili su se u kratki službeni posjet Francuskoj. Proveli su jedan dan u Parizu, a njihovi domaćini bili su francuska prva dama Brigitte Macron i njezin suprug, francuski predsjednik Emmanuel Macron.

Vesela četvorka prvo je posjetila katedralu Notre Dame, a zatim su se uputili na vožnju rijekom Seinom. Nakon toga večerali su u restoranu Le Jules Verne na Eiffelovom tornju.

Očekivano, oči medija bile su uperene u prve dame koje su modne znalce oduševile svojim modnim odabirom. Odjevnim kombinacijama prikazala su dva lica francuske mode.

Melania je u Pariz doputovala u punoj suknji i strukiranom sakou modne kuće Christian Dior, dva klasična svevremenska komada koja su obilježila Diorov "New Look". Brigitte ju je dočekala u bijeloj modernoj mini haljini francuske modne kuće Louis Vuitton.

Za večeru se Melania presvukla u trobojnu haljinu koju je dizajnirao Herve Pierre, a Brigitte je ostala vjernu Louisu Vuittonu.

Prve dame pokazale su vrhunsku taktiku u ovom modnom dvoboju. Obje su igrale na sigurno odabirom modela francuskih dizajnera, što je bilo prigodno s obzirom na situaciju.

Tko se bolje odjenuo za službeni posjet?

glasova:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju