Melis Sezen je mlada turska glumica koja se proslavila ulogom Volkanove ljubavnice Derin u televizijskoj seriji „Nevjera“, a koju s nestrpljenjem pratimo u programu Nove TV. Bila je i jedna od glavnih negativki u seriji "Crni biser"koja se prije nekoliko godina također prikazivala na ovoj televiziji.

Galerija Melis Sezen u seriji Nevjera tumači lik Darin - 5 Melis Sezen u seriji Nevjera tumači lik Darin - 11 Melis Sezen u seriji Nevjera tumači lik Darin - 12 +9 Melis Sezen u seriji Nevjera tumači lik Darin - 13

Iako ima tek 25 godina, Melis Sezen je već velika glumačka zvijezda u Turskoj, a trenutno i u Hrvatskoj gdje se prikazuje serija „Nevjera“. Kad ju novinari pitaju da opiše svoj lik, ona spremno odgovara:

Derin je mlada žena koja osjeća strast prema životu. Ona je osoba koja se u potpunosti vodi osjećajima i ne odustaje od stvari u koje vjeruje.


S obzirom da je njezin lik u seriji potječe iz ugledne obitelji te da je studirala modni dizajn u inozemstvu, ne čudi što Derin posvećuje mnogo pažnje odjevnim kombinacijama koje nosi. Ona uvijek odabire komade koje laskaju njezinoj figuri.

Melis Sezen u seriji Nevjera tumači lik Darin - 6 Trapezice su vrlo laskav model hlača (Foto: Nova TV)

U ležernim situacijama bira hlače visokog struka koje vizualno produžuju noge, a često ih sparuje s crop-topovima koje pojačavaju taj efekt. Ljubiteljica je i trapezica koje također vizualno smanjuju obujam nogu te ih produžuju.

Želite li vizualno produžiti noge kada nosite haljinu, sparite je sa štiklama u boji kože, odnosno takozvanim nude modelima. Ovog savjeta drži se i Derin, što je vidljivo i u prizorima iz serije „Nevjera“.

Melis Sezen u seriji Nevjera tumači lik Darin - 1 Mini haljina i nude štikle odlličan su par (Foto: Nova TV)

Malim ženskim trikovima za naglašavanje nogu koristi se i Melis Sezen koja nadahnuća za modne igre objavljuje na svojem Instagramu, a na kojemu je prati više od 1,2 milijuna obožavatelja.

Slika nije dostupna Cansu Dere: Najljepše modne kombinacije turske glumice iz serije "Nevjera"

Cansu Dere utjelovila je glavnu junakinju serije Nevjera - Asju Arslan Sedam modnih komada iz serije "Nevjera" za stil od milijun dolara

Melis je ljubiteljica asimetričnih mini suknji, kao i maksi haljina s dubokim prorezom koje kombinira uz cipele s visokom potpeticom.

Što Melis nosi u seriji „Nevjera“ pogledajte u našoj fotogaleriji, a što preferira u privatnim trenucima u nastavku ovog teksta.

https://www.instagram.com/p/CYWPKqjgI7i/

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju