Turska zvijezda Cansu Dere savršeno je utjelovila ulogu prevarene žene Asje Arslan, koja je spremna na sve kako bi otkrila tko je ljubavnica njezina supruga u seriji "Nevjera", a koju pratimo u programu Nove TV.

Galerija Cansu Dere utjelovila je glavnu junakinju serije Nevjera - Asju Arslan Asja Arslan voli nositi male crne haljine Asja voli i čizme visokih sara +4 Asja je ljubiteljica balonera

Od ponedjeljka do četvrtka svakoga tjedna Asja Arslan iznenađuje gledatelje serije "Nevjera" odvažnim potezima i odlukama, ali i svojim modnim stilom.

Modni stil Asje Arslan isprepleten je jednostavnim, udobnim i vrlo nosivim komadima kakvi se mogu naći u ormarima dama diljem svijeta. Ona najčešće poseže za svevremenskim haljinama, kaputima i cipelama koje laskaju ženstvenoj silueti te su omiljene i na hrvatskim ulicama.

1. Bež baloner

Proljetnu i jesensku sezonu u Hrvatskoj nemoguće je zamisliti bez balonera – osobito onog svevremenskog klasičnog modela u bež nijansi, koji se sjajno kombinira za dnevne i večernje prilike. Nosi ga i Asja Arslan u seriji "Nevjera" – i uz elegantne hlače i bluzu i uz ležerne tenisice.

2. Mala crna haljina

Mala crna haljina nezamjenjivi je komad u bilo čijem ženskom ormaru. Ovaj komad vizualno smanjuje žensku siluetu, a u njemu dame uvijek izgledaju dotjerano i elegantno. Malu crnu haljinu nosi i Asja, koja bira uske modele koji naglašavaju njezine ženstvene adute.

Asja Arslan voli nositi male crne haljine Asja Arslan voli nositi male crne haljine (Foto: Nova TV)

3. Sandale u boji kože

Želite li vizualno produžiti noge i cijelu figuru, birajte cipele i sandale u boji kože. Važno je odbrati obuću u nijansi vlastite puti u kojoj ćete izgledati kao da ništa ne nosite na nogama. Asja voli sandale zatvorenih prstiju i otvorenih peta, koje predstavljaju sjajan dodatak bež hlačama i sakou.

4. Dobro krojeno odijelo

Dobro krojeno odijelo sastavljeno od sakoa i hlača još je jedna odjevna kombinaciju koju bi u ormaru trebala imati svaka žena. Sjajan je izbor za odlazak na posao, a uz dobro kombiniranje modnih dodataka može biti i efektno izdanje za večernji izlazak.

5. Crne gležnjače

Crne gležnjače odbijaju izaći iz mode već posljednjih pet do deset godina. To ne čudi ako je poznato da je riječ o fleksibilnom komadu obuće koji se sjajno sparuje u različitim kombinacijama.

Bez obzira na to preferirate li modele s tankom i blok-potpeticom ili gležnjače ravnih potplata, one su sjajan dodatak svakom ženskom ormaru. Asja preferira gležnjače s potpeticom, a nosi ih uz skinny hlače visokog struka.

Crne gležnjače sjajno se kombiniraju sa skinny hlačama Crne gležnjače sjajno se kombiniraju sa skinny hlačama (Foto: Nova TV)

6. Bež kaput

Bež kaput ravnih linija jedan je od najpopularnijih street style komada na hrvatskim ulicama u hladnijem dijelu godine. Ne samo da štiti tijelo od vanjskih utjecaja, već i pruža nebrojne mogućnosti za modne igre. Ovom komadu ne može odoljeti niti Asja Arslan.

Slika nije dostupna Cansu Dere: Najljepše modne kombinacije turske glumice iz serije "Nevjera"

Slika nije dostupna 10 kombinacija koje bismo rado "ukrale" iz ormara turskih glumica

7. Čizme visokih sara

I čizme visokih sara izvrstan su dodatak ženskom ormaru. Odlično se sparuju s mini suknjama, midi haljinama i skinny hlačama. Asja preferira kožnati model do koljena u toploj boji konjaka.

Koje sve komade odjeće i obuće lik Asje Arslan nosi u seriji "Nevjera", provjerite u našoj fotogaleriji.

Asja voli i čizme visokih sara Asja voli i čizme visokih sara (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju