Simpatična glumica Melissa McCarthy nedavno je šokirala obožavatelje kada se na jednom humanitarnom događanju pojavila mršavija za kojih 20 kilograma. Istesana figura mnoge je pozitivno iznenadila, no Melissa tvrdi kako nije opsjednuta dijetom i zna da je obožavatelji vole baš zato što je 'velika' i lijepa



Melissa McCarthy
na dijetu je išla zbog zdravlja, a promijenjen način prehrane i stila života imao je pozitivan efekt i na njezinu liniju. Za elegantno izdanje na 41. People's Choice Awardsu u Los Angelesu dobila je samo pohvale. Na crvenom tepihu, od glave do pete, u crnom lijepa je Melissa naprosto zračila.

Inače glumica je navodno smršavjela zahvaljujući dijeti s puno proteina i jako malo ugljikohidrata.

'Radila je male promjene i postizala velike rezultate. I to joj je dalo nevjerojatno samopouzdanje', rekao je svojedobno izvor.

Popularna komičarka, koju smo gledali u Mamurluku 3, Djeverušama i Planu B svojedobno se žalila na izbor odjeće za žene s viškom kilograma. Izjavila je kako bi voljela da butici imaju i elegantne i moderne modele za punije žene te da sve izgleda kao da je dizajnirano za tinejdžere.

Upravo zbog toga, glumica je dizajnirala svoju liniju odjeće, a kolekcija s njezinim potpisom naći će se u dućanima već ove jeseni. Kolekcija slavne glumice bit će dio Gerard Guez’s Sunrise Branda, a osim odjeće u ponudi će biti kozmetički proizvodi i modni dodaci.

'Kada pređeš veličinu 12 (naš 42-44), ne gubiš smisao za modu', objasnila je Melissa.

Uvijek nasmijana glumica na crvenom tepihu zna eksperimentirati i s bojama i krojevima, pa smo je mogli vidjeti u raznim uzorcima i modelima haljina. Ipak u većini slučajeva vjerna je crno bijelim elegantnim kombinacijama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju