Ljeto nam stiže za 11 dana što nas veseli pa sve više razmišljamo i o modnim kombinacijama koje ćemo nositi u najtoplijem godišnjem dobu. Pažljivo se bira i obuća za vruće dane i večeri, a mi smo pronašli sandale koje mogu biti savršen izbor za ljetna druženja i izlaske.

Galerija Metalik štikle iz trgovine Stradivarius dolaze u tri boje savršene za ljeto - 3 Metalik štikle iz trgovine Stradivarius dolaze u tri boje savršene za ljeto - 6 Metalik štikle iz trgovine Stradivarius dolaze u tri boje savršene za ljeto - 2 +2 Metalik štikle iz trgovine Stradivarius dolaze u tri boje savršene za ljeto

Ove atraktivne sandale na prvu osvajaju svojim metalik sjajem, a dolaze u tri prave ljetne boje, tirkiznoj, ljubičastoj i srebrnoj. Spoj tih boja i metalik sjaja lijepo će naglasiti i preplanulu put pa je to još jedan razlog zbog kojeg su nam se toliko svidjele.

Metalik štikle iz trgovine Stradivarius dolaze u tri boje savršene za ljeto - 2 Stradivarius, 299,90 kn (Foto: www.stradivarius.com)

U dizajnu se ističu dvije trake s efektnim čvorom, vezanje oko gležnja i tanka potpetica od osam centimetara, a imaju i fleksibilni uložak od tehničke lateks pjene koji osigurava veću udobnost. Teško se odlučiti koja od tri boje nam je najljepša, tirkizna je pravi sinonim za more, ljetnu bezbrižnost i uživanciju, ljubičasta odiše ženstvenošću i zavodljivošću, dok model u neutralnijoj srebrnoj može biti nepogrešiv izbor za svečanije prigode poput vjenčanja, krizmi i pričesti.

Bijele suknje su nezaobilazan dio ljetne garderobe Već od 69 kuna: 15 bijelih suknji koje izgledaju baš dobro uz preplanulu put

Ove prelijepe metalik štikle mogu se kupiti u trgovini Stradivarius po cijeni od 299,90 kuna, a dolaze u veličinama od 35 do 41.

Metalik štikle iz trgovine Stradivarius dolaze u tri boje savršene za ljeto - 5 Metalik štikle iz trgovine Stradivarius dolaze u srebrnoj, tirkiznoj i ljubičastoj boji (Foto: www.stradivarius.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju