Bijela boja je, složit ćemo se svi, jedna od najpopularnijih boja u toplijem dijelu godine. Proljeće, a posebno ljeto su kao stvoreni za nošenje bijelih majica, bluza, haljina, hlača... i svih drugih bijelih komada.

Galerija Bijele suknje su nezaobilazan dio ljetne garderobe Bijele suknje u trgovinama - 15 Bijele suknje u trgovinama - 14 +12 Stradivarius, 199,90 kn

Ova boja svoju popularnost može zahvaliti činjenici da u njoj mnogi lakše podnose visoke temperature, ali i činjenici da uvijek izgleda elegantno.

Bijeli komadi posebno dobro se slažu s preplanulom puti, a među popularnim odjevnim komadima u omiljenoj ljetnoj boji svoje mjesto imaju i suknje svih dužina i krojeva.

Mnogim damama upravo su bijele suknje na listi omiljenih ljetnih komada koji se lako kombiniraju s ostatkom garderobe.

Bijele haljine omiljene su u toplijem dijelu godine Već od 139 kuna: 15 bijelih haljina bez kojih je ljetna garderoba nezamisliva

Mi smo zato zavirili u ponudu trgovina i u našoj galeriji izdvojili 15 modela bijelih suknji za svačiji ukus. Tu su duži i kraći modeli, kao i suknje koje prate liniju tijela te lepršavi modeli koji se posebno vole u ljetnim mjesecima.

Bijele suknje u trgovinama - 2 Soyaconcept (Zalando), snižena s 599 na 539 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Bijele suknje u trgovinama - 7 Sinsay, 69,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Bijele suknje u trgovinama - 9 C&A, 19,99 eura (150,38 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju