Britanska glumica Emma Thompson u šest je tjedana smršavjela za 2 konfekcijska broja, odnosno izgublila oko 8 kilograma. Tvrdi da je za to zaslužna osobna trenerica vojvotkinje od Cambridga Louise Parker i njezina "Metoda"

Za razliku od klasičnih dijeta koja pozdravljaju korištenje zdrave hrane poput chia sjemenki, kelja ili namirnica bez glutena, anti-dijeta, odnosno "Metoda" Louise Parker dozvoljava povremene sendviče sa slaninom i sirom, hamburgere te pokoju čašu vina.

Kilogrami i konfekcijski brojevi se tope zahvaljujući intenzivnom treningu koji uključuje vježbanje šest puta tjedno u trajanju od 90 minuta.



Louisa je jedina kojoj vjerujem – ne pravi se da je bolja od tebe, a opet te nekako natjera na pokret. Obožavam je jer njezina metoda nije dijeta, već održiv način prehrane i vježbe uz koju si mogu priuštiti čašu vina, napisala je Emma Thompson u predgovoru kuharice "The Louise Parker Method: Lean For Life"

Mršavljenje bez odricanja

Metoda Louise Parker podrazumijeva konzumiranje bjelančevina i ugljikohidrata niskog glikemijskog indeksa te svakodnevnu vježbu, a vrlo je važan i kvalitetan san te pozitivno razmišljanje.

Slavna Britanka u šest je tjedana smršavjela za 2 konfekcijska broja, odnosno izgubila oko osam kilograma, bez da je osjetila da u nečemu oskudijeva.

Dobila je naputak da jede 3 veća obroka dnevno i dva manja međuoobroka temeljena na bjelančevinama te ugljikohidratima s niskim glikemijskim indeksom.

Anti-dijeta se zapravo kroji s obzirom na pojedinačno stanje osobe, količinu masnog tkiva, svakodnevne obaveze i želje klijentica. Uz vježbu i prehranu, velika se pozornost usmjeruje na dovoljno sna i pozitivno razmišljenje koje jamči uspjeh.

San je važan element Metode, kao i digitalna detoksikacija tijekom noći. To znači da su iza spavaće sobe zabranjeni mobiteli i druge tehnološke spravice. Potičemo ljude da prije spavanja čitaju staromodne knjige, otkrila je Louise Parker u svojoj knjizi.

Britanke je nazivaju finess-mađioničarkom, a njene usluge koristila je Catherine Middleton nakon rođenja princa Georgea.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju