Jučer se u Zagrebu održala dodjela glazbene nagrade Cesarica, koja je okupila brojna poznata lica s domaće glazbene scene.

Naši izvođači, zasjali su na crvenom tepihu u pomno odabranim modnim kombinacijama, a pažnju je posebno privlačila pjevačica Mia Dimšić.

Za svečani događaj, mlada je Osječanka odabrala baš efektnu modnu kombinaciju.

Odjenula je ljubičastu haljinu s potpisom modnog dvojca ELFS. Haljina asimetričnog kroja, posebna zbog puf rukava na jedno rame. Ispod haljine, Mia je odjenula crnu dolčevitu i tako outfit podigla na viši nivo.

Svoju odjevnu kombinaciju odlično je iskombinirala s čarapama s uzorkom, koje su hit već nekoliko sezona, a njezine noge naglasile su crne čizme do koljena s krokodilskim uzorkom. 

Mia Dimšić Mia Dimšić (Foto: Davor Pongracic/Cropix)

Mia je kosu svezala u punđu, a prirodnu ljepotu je naglasila laganim, gotovo neprimjetnim make-upom, te decentim modnim dodatcima, od kojih su se posebno istaknule naušnice u obliku karika.

Top ili flop? Ovo su modne kombinacije treće sezone "Emily u Parizu" Emily u Parizu - 7 Emily u Parizu - 2 Emily u Parizu - 3 +6 Emily u Parizu - 4

Mia Dimšić niže glazbene uspjehe, a u zadnje vrijeme privlači pažnju i odličnim modnim kombinacijama.

I na dodjeli Cesarice, Mia je pokazala odlični modni stil koji odskače i koji baš podsjeća na kombinacije koja bira Emily u Parizu. Upečatljive boje i slojevitost u modnim kobinacijama, glavne su karakteristike Emilynog stila, a jednako ih dobro nosi i Mia. 

Mia Dimšić Mia Dimšić (Foto: Davor Pongracic/Cropix)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju